Din kunnskap er viktig! – Delta i Foreningsundersøkelsen 2020

For ellevte gang gjennomfører vi i Groupcare den store nordiske Foreningsundersøkelsen. Den årlige undersøkelses ser på aktuelle trender med mål om å belyse utviklinspotensial, for å bidre med innsikt og nye perspektiver for profesjonelle medlemsorganisasjoner. Temaet for 2020 er «Kultur i organisasjoner”.

Organisasjonskultur er noe som mange har en anelse om, men det er får som kan si spesifikt hva det er og hvordan man tar tak i den. Det blir ikke mindre komplisert når man snakker om kultur i foreninger, som kan ha mange variasjoner og ulike kulturer, fra styret og sekretariat, til frivillige og medlemmer.

Kultur kan være så mangt, og kultur kan også bety så mangt. Kultur kan også være med på å gjøre mye, det kan skape samhold, resultat, fremgang og mye mer. Derfor setter vi kultur i medlemsorganisasjoner i fokus i foreningsundersøkelsen 2020, og din kunnskap er avgjørende!

Delta i undersøkelsen her

Motta rapporten og få 50% rabatt på Foreningskonferansen 2020

Det er helt anonymt å besvare spørreskjemaet. Som takk kommer du til å være den første som mottar en rapport med resultatet når undersøkelsen er ferdig. Du kommer også til å få halv pris på Foreningskonferansen som holdes på nyåret.