august 2024

(NO) Styrk deres medlemskommunikasjon med Ungapped

Vi er glade for å kunne presentere vårt nyeste samarbeid med Ungapped – en ledende nordisk nyhetsbrevklient. Med Ungapped får deres forening muligheten til å målrette og styrke deres medlemskommunikasjon og markedsføringsinnsats ved klok bruk av data.

Les mer

september 2024

(DK) Oplev fordelene med en fast supportaftale

Vi ønsker som leverandør og samarbejdspartner at yde jer den bedste service og support. Derfor lancerede vi i foråret 2023 muligheden for at tegne en supportaftale som flere af jer kunder har taget godt imod.

Les mer

oktober 2024

(NO) Kurs: Utvidet Membercare

Er du en erfaren bruker av Membercare og Membersite, men ønsker likevel å ta de praktiske verktøyene til det neste nivået? Da er dette superbrukerkurset noe for deg!

Les mer

november 2024

(DK) Foreningskonferencen 2024: AI - En faldgrube eller guldmine?

Erfaring viser, at AI rummer et enormt potentiale, hvis man som organisation formår at bruge kunstig intelligens klogt og udnytte de muligheder, det giver. Men hvad skal man som forening være særligt opmærksom på, når man ønsker at tage AI-værktøjer i brug? Og hvordan får man som forening det fulde udbytte?Det gør vi dig klogere på Foreningskonferencen 2024 der afholdes d. 5. november hos Center for Ledelse i København.  

Les mer

desember 2024