Den teknologiske udvikling bevæger sig med hastige skridt og med lanceringen af ChatGPT er AI og generative sprogmodeller blevet allemandseje. Erfaring viser, at AI rummer et enormt potentiale, hvis man som organisation formår at bruge kunstig intelligens klogt og udnytte de muligheder, det giver. Men hvad skal man som forening være særligt opmærksom på, når man ønsker at tage AI-værktøjer i brug? Og hvordan får man som forening det fulde udbytte?

Det gør vi dig klogere på Foreningskonferencen 2024 der afholdes d. 5. november hos Center for Ledelse i København.  

På Foreningskonferencen får du og dine kolleger:  
  • En dybere forståelse af AI samt dets potentiale i foreningsarbejdet. 
  • Inspiration fra praktikere og cases, som vil dele ud af deres erfaringer, tanker og overvejelser i forbindelse med brug og implementering af kunstig intelligens. 
  • Viden om de mest anvendte AI-værktøjer samt anvendelsesmuligheder. 
  • Konkrete råd og sparring ift. at skabe målrettede prompts, som jeres organisaition kan bruge aktivt til at styrke medlemsindsatser. 
  • Indblik i årets resultater fra Foreningsundersøgelsen 2024.  
Få 50 % rabat hvis du eller en fra din organisation har deltaget i Foreningsundersøgelsen 

Hvis du eller en af dine kollegaer har besvaret Foreningsundersøgelsen, får I halv pris på billetter. Inkluderet i prisen er morgenmad og lækker frokost samt dit personlige eksemplar af Foreningsrapporten 2024. Er du i tvivl, om nogle fra din organisation har deltaget, kan du skrive til kommunikationskonsulent Anne Chaboun her

Tilmeld dig Foreningskonferencen her 

Glæd dig til at høre inspirerende oplæg fra: 

 ‘’Tænk AI ind i hele organisationen’’ 
Kasper Højvang Kyed, administrerende direktør i FTFa 

I a-kassen FTFa er AI en vigtig del af det interne og eksterne arbejde i organisationen. For administrerende direktør Kasper Højvang Kyed er AI et vigtigt supplement til organisationens i forvejen dygtige medarbejdere. FTFa bruger bl.a. AI til medlemsrådgivning gennem chatbotten Jobmakker, som hjælper medlemmer med at skrive udkast til jobansøgninger, give feedback samt kompetenceafklaring med udgangspunkt i CV-data. På Foreningskonferencen vil Kasper Højvang Kyed fortælle, hvorfor organisationen har valgt at tænke AI ind i det strategiske arbejde, og hvordan det har styrket medlemsservicen og øget produktiviteten.