Vi ønsker som leverandør og samarbejdspartner, at I nyder fordelene ved altid at have nyeste funktioner og teknologi til rådighed i jeres standard medlemsløsning. Derfor overgår vi nu fra at udgive opgraderinger fire gange om året til, at I løbende vil få lagt nye features på i jeres løsning – kontinuerligt som de kommer.På den måde vil I som kunde opleve en smidigere opdateringsproces, hvor I ikke behøver at planlægge efter større opgraderinger (releases), og de eventuelle test-gange det medfører.

Hvad kan du forvente af dette kundemøde?

Vi vil grundigt gennemgå, hvad det betyder for dig og din forening som brugere af Membercare og Membersite, og hvad I kan forvente af fordele, når vi overgår fra løbende opgraderinger (releases) til løbende opdatering af features.

Herunder vil vi blandt andet gennemgå:

Den tekniske baggrund - en grundig orientering og indblik i de teknologiske overvejelser, og hvorfor det ud fra et brugerperspektiv er godt for jer og jeres løsning.

Processen omkring de løbende opdateringer med nye features - herunder hvor ofte nye features vil blive lagt på, hvordan opdateringen af de enkelte features vil påvirke jeres løsning, samt hvad I skal gøre, når nye features lægges på.

Det forretningsmæssige - hvordan vi kommer med et opdateret vedligeholdelsesabonnement som indeholder og beskriver den nye opdateringsmodel. Og en gennemgang af, hvad vedligeholdelsesabonnementet indeholder.

Det kommunikative - hvordan vi fremadrettet kommer til at kommunikere og orientere omkring samtlige nye features der lægges på i løsningen - blandt andet ved brug af adviseringer i Membercare, en feature-log med beskrivelse af samtlige features, videoer og guides i Mine grupper og selvfølgelig fortsat afholdelse af release-webinarer en gang i kvartalet.

Derudover vil vi benytte lejligheden til at fortælle jer om generelle tiltag og kommende aktiviteter i Groupcare, som har interesse for jer som kunde. Vi vil blandt andet fortælle om kommende kurser og webinarer.

Uformel formiddag og frokost

Vi håber at se så mange af jer som muligt til denne uformelle formiddag, hvor der undervejs vil være rig mulighed for netværk, ligesom vi slutter af med en lækker frokost.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Emil Hovøre Andersen på eha@groupcare.com.

Tid og sted

Mødet varer fra kl. 10.00-12.00 med efterfølgende frokost fra kl.12.00-13.00. Mødet afholdes hos Akademikernes A-kasse, Vester Farimagsgade 13, 1606 København i lokalet Buenos Aires. Ved ankomst skal du henvende dig i Akademikernes A-kasses reception.

Afbestillingsbetingelser

Du kan afmelde dig kurset op til en dag før afholdelse. Hvis du ikke dukker op på selve afholdelsesdagen, forbeholder vi os dog retten til at opkræve et gebyr på 300 DKK.