Groupcare Akademi – Efteråret 2022: Kurser, konference og faglige webinarer

Groupcare Akademi har til formål at understøtte foreninger gennem faglig videndeling og netværk. På den måde danner Groupcare Akademi rammerne for kurser, workshops, undersøgelser, faglige artikler, webinarer mv., som er relevante både for brugere af Groupcares løsning og foreninger helt generelt.

Du kan nu tilgå kursus- og arrangementsoversigten for efteråret 2022, som byder på en række af forskellige målrettede kurser, workshops og konference. Derudover vil vi i løbet af efteråret udgive en række faglige artikler og afholde spændende åbne webinarer. Herunder vores Torsdagstanker-webinarer, som giver en hurtig og konkret inspirationsindsprøjtning på udvalgte områder fra forskellige aktører og eksperter i foreningslivet.

Efterårets kursus- og arrangementsplan

Herunder kan du danne dig et overblik over forårets kurser og brugerworkshops, som du hver især kan klikke på og læse mere om. Du kan også tilgå oversigten via vores digitale flyer, som du kan finde her.

Har du et forslag til et emne eller tema som du kunne tænke dig blev taget op i et af Groupcare Akademis formater, så er du meget velkommen til at skrive til kv@groupcare.com. Så vil vi se, om det kan lade sig gøre.