Inklusion & diversitet i Nordens foreninger

Frivillige, medlemmer og fremtidige kollegaer kommer i stigende grad til at søge mangfoldige organisationer, som tilbyder lige muligheder og giver plads til alle. Foreningskonferencen 2022 sætter fokus på inklusion og diversitet, hvor du kan glæde dig til et program med toneangivende oplægsholdere, inspirerede indlæg og offentliggørelse af resultater fra årets store foreningsundersøgelse.
– Første oplægsholder er nu offentliggjort. Og du kan sikre dig en plads allerede nu!


Foreningskonferencen 2022 vil give dig inspiration og indblik i muligheder samt faldgruber, når det kommet til at skabe en forening for alle.

Vi arbejder lige nu på at sammensætte et program med førende talere og interessante cases, så du kan blive inspireret af erfaringer og fylde din værktøjskasse med konkrete redskaber til arbejdet i din egen forening.

Deltag i Foreningsundersøgelsen og få rabat

Som optakt til Foreningskonferencen gennemføres en større undersøgelse blandt Nordens foreninger. Og resultaterne af undersøgelsen i form af trends og nye indsigter vil blive fremlagt i en rapport på konferencen. Hvis du ikke allerede har deltaget i undersøgelsen, har du mulighed for det her:


Del dine erfaringer ved at besvare Foreningsundersøgelsen her. Ved at deltage får du 50% rabat på din billet til Foreningskonferencen 2022

Glæd dig til at høre inspirerende oplæg fra:


Anja C. Jensen - Forbundsformand for HK Danmark:

Som nyvalgt forbundsformand er Anja C. Jensen brudt gennem glasloftet i HK, som den første kvinde på posten. Hun har igennem flere år været politisk og fagligt aktiv og har arbejdet for ordentlige løn - og arbejdsvilkår på det danske arbejdsmarked. Samtidig står hun som forbundsformand for Danmarks næststørste fagforening overfor en kæmpe opgave i forhold til at fremtidssikre, at fagbevægelsen også bliver et aktivt tilvalg for de kommende generationer.

 


Vi har inviteret Anja C. Jensen til at tale udfordringer og muligheder for foreninger og organisationer i en samtale med konferencier Chris Preuss.Deniz Atan - Projektleder, Foreningsudvikling, Dansk Ungdoms Fællesråd:

Med projektet “Alle Unge Med i Fællesskabet” har DUF, CeFU og Tuborgfondet, sat fokus på inklusionsarbejde og underrepræsentation i ungefællesskaber. På Foreningskonferencen vil Deniz give os indsigt i den læring, metoder og de nye perspektiver om underrepræsentation og inklusion, som de har opnået gennem projektet. Oplægget vil bl.a. præsentere viden om, hvad man skal være opmærksom på, når man ønsker at udvide- eller udvikle sit frivillige fællesskab.

 Bemærk: Det færdige program vil indeholde 4-5 oplægsholdere, debat og talks, og vi vil løbende offentliggøre nye oplægsholdere i den kommende tid.
Inkluderet i deltagergebyret er:
  • Let morgenmad (fra kl. 08:30)
  • Lækker frokost
  • Eftermiddagskage og kaffe/the
  • Din version af Foreningsrapporten 2022
Tilgængelighed:

Niveaufri adgang: Ja, kontakt os inden
Handikaptoilet: Ja
Kønsneutralt toilet: Tre toiletter: Herre, dame og handicaptoilet. Sidstnævnte er et kønsneutralt toilet
Spisning: Der vil blive serveret frokost, samt kaffe/the/vand i løbet af dagen.
Send en mail til KV@groupcare.com ved allergi/særlige spisevaner.