Med foreninger som specifikt brancheområde har vi gennem de sidste 20 år hjulpet flere af Nordens mest kompetente medlemsorganisationer – store som små – med at løfte sig til et nyt niveau.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig og ønsker at få tilsendt invitationer til faglige arrangementer og kurser samt artikler med fagligt indhold direkte i din indbakke, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Vi hjælper foreninger til at vokse

I EG Membercare har vi specialiseret os i digitalisering, der styrker udviklingen i nordiske medlemsorganisationer. Samtidig hjælper vi jer med foreningsfaglig rådgivning og videndeling. Og vi sætter skub i intelligent brug af data, så I får nyt overskud i alle jeres relationer.

Dyrk de stærke relationer

Ved I, hvad der tiltrækker og fastholder medlemmerne? Har I indblik i deres engagement og interesser? Og får I omsat jeres data til gavn for både medlemmerne, ledelsen og administrationen?

Det er hele det udviklingsfelt, vi arbejder med i EG Membercare. I over 20 år har vi hjulpet nogle af Nordens mest ambitiøse organisationer med at digitalisere på en måde, der puster liv i både formål, fællesskaber og forretning.

Den erfaring kan også blive jeres.

Se hvad andre har opnået

Foreningsfaglig it

Vores udgangspunkt er, at medlemsorganisationer har mere tilfælles med hinanden end med andre virksomheder og organisationer. Derfor har vi udviklet en medlemsløsning specielt til professionelle foreninger.

Løsningen giver jer overskud til det, I er mest optaget af. Samtidig får I fordelene ved en standardløsning, hvor I deler udviklingsressourcer med en lang række andre ambitiøse foreninger.

Se mere om den sammenhængende medlemsløsning

Foreningsfaglig sparring

Hos os kommer digitalisering aldrig til at stå alene. I får en nysgerrig sparringspartner, der deler jeres ambitioner – og gerne giver dem et ekstra puf.

Derfor er vi også jeres naturlige rådgiver til meget mere end digitalisering. Vil I hverve flere medlemmer, styrke engagementet eller give forretningen mere luft under vingerne? Vi har både ideer og erfaringer, vi gerne deler.

Læs mere om vores rådgivning

Foreningsfagligt netværk

Vi inviterer jer også ind i vores faglige fællesskab i EG Akademi: Et samlingspunkt og et netværk for ny viden udelukkende med fokus på foreninger, medlemsorganisationer og politiske partier.

Mød jeres ligesindede fra hele Norden, og få inspiration til arbejdet gennem arrangementer, undersøgelser og konferencer.

Se aktuelle arrangementer

Det vil vi

Vores vision: Vi ønsker at give vores kunder i hele Norden – foreningerne – et unikt produkt til at
udvikle deres forening.

Vores mission: Vi hjælper foreninger med at skabe stærke relationer og høste digitale gevinster.
Det gør vi ved at levere løsninger der er brugervenlige og enkle at gå til, og ved at anvende
teknologi og data til at udvikle foreningernes forretningsmæssige og aktivitetsmæssige
fundament.

Sådan møder vi dig

Fagligt. Vi arbejder nysgerrigt – med over 20 års foreningsfaglig viden i rygsækken og altid med næse efter ny indsigt, der kan udvikle din organisation.

Ambitiøst. Vi er ambitiøse på vores egne og vores kunders vegne – og parret med nysgerrighed baner det vejen for at skabe forandring.

Nærværende. Vi tror på stærke relationer, og vi bygger dem også selv med nysgerrighed og nærvær. Vi spørger, vi lytter og vi handler.

 
 

Er der ikke noget der passer på din profil? Vi søger altid nye spændende profiler, og du er derfor velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til CEO Lisbeth Bekker på lb@groupcare.com

Job i EG Membercare

Vi er en virksomhed med vokseværk, og derfor er vi altid på udkig efter søde og dygtige kollegaer, der har lyst til at gøre en forskel for Nordens førende foreninger og medlemsorganisationer.

Vi vægter det sociale højt og interesserer os for hinanden. Derfor prioriterer vi at afholde fredagsbarer, fælles morgenmad, vinsmagning og firmafester mv., samtidig med at vi i hverdagen gerne vil have tid til at få en snak på gangen eller over frokosten om stort og småt.

Hvis du synes det lyder interessant, og som noget du gerne vil være en del af, så se om vi har nogle aktive jobopslag nedenfor (og hvis ikke, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning).

Ledige stillinger

  • Vi har pt. ingen ledige stillinger.

Det siger vores medarbejdere

 

”Vores kunder er de bedste! Foreninger og medlemsorganisationer er hver dag med til at gøre en stor forskel i samfundet. Så det at kunne hjælpe med at understøtte deres hverdag, og gøre det lettere for dem at drive stærke foreninger og fællesskaber, er fedt at være med til. Nå ja, og så har vi de bedste kollegaer og en lækker frokostordning!”

– Emil Hovøre Andersen, Kommerciel chef

 

“EG Membercare er en cool og spændende arbejdsplads. Skønne, dygtige og hjælpsomme kollegaer,  en lydhør og kompetent direktør og ikke mindst de bedste kunder.”

– Pernille Nygaard, Seniorkonsulent

 
 

Vi værner om dit privatliv

EG Membercare værner om dit privatliv, derfor kan du her læse om, hvornår vi registrerer dine oplysninger, hvad vi benytter oplysningerne til, og hvordan oplysningerne håndteres.

Overordnet datapolitik

EG Membercare er en danskejet og danskplaceret virksomhed, der værner om kunderne og brugernes privatliv. Derfor tilstræber vi altid og i alle henseender at følge den gældende persondatalovgivning og datatilsynets anbefalinger, ligesom vi altid rådgiver kunder og samarbejdspartnere om det samme. Vi har i forbindelse med den nye persondataforordning (GDPR) der fik virkning den 25. maj 2018 gennemgået alle vores arbejdsgange og opdateret vores datapolitik. EG Membercare har ingen interesse eller ønske om at anvende afgivet persondata til nogen form for kommercielle formål. Med undtagelse af tilmelding til EG Membercares nyhedsbrev, hvor modtagere fra tid til anden vil modtage kampagnemails om EG Membercares produkter eller ydelser.

 

Her ser du vores samarbejdspartnere, som bidrager til at vores systemer Membercare og Membersite altid holder det højeste teknologiske niveau.

Samarbejdspartnere

SAC-it leverer ydelser, der strækker sig fra strategisk/teknisk rådgivning og planlægning, implementering og installation, drift, overvågning og support af servere, pc’er og printere. EG Membercare og SAC-it samarbejder om serverløsninger og support. Sammen udbyder EG Membercare og SAC-it produktet Foreningsserver.

Tieto/Software Innovation er et skandinavisk softwareselskab der udvikler og leverer markedsførende standardløsninger til Enterprise Content Management (ECM/ESDH), så organisationer kan forbedre og effektivisere dokumenthåndtering og sagsbehandling. EG Membercare og Software Innovation har sammen udviklet en integration mellem Business 360° Online (cloud-baseret ESDH-løsning til foreninger) og medlemssystemet Membercare.

   

Lector leverer, implementerer og udvikler strategiske it-løsninger til håndtering af viden og information. EG Membercare og Lector har udviklet en standardintegration mellem Lectors produkt Teamshare og EG Membercares medlemssystem Membercare.

Analyse & Tal er et analysebureau, der består af statistiske og digitale specialister, som er optagede af at lave analyser af høj faglig kvalitet og levere strategisk rådgivning. Analyse & Tal hjælper bl.a. Groupcares kunder med at kortlægge og analysere deres forskellige netværk mellem de 50.000 mest indflydelsesrige danskere i 5.000 organisationer.

G Business Solutions er et konsulenthus, der leverer pålidelige forretningssystemer til virksomheder og organisationer i Danmark og resten af verden baseret på Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365. EG Membercare har samarbejdet specifikt med Flemming Gabelgaard omkring levering og implementering økonomisystemet Microsoft Dynamics NAV hos en lang række professionelle medlemsorganisationer.