SKPF Pensionärerna er ny kunde hos EG Membercare

 

Medlemsorganisasjoner er viktige demokratiske aktører, og hos EG Membercare jobber vi for å skape de beste forutsetningene for at nordiske medlemsorganisasjoner kan vokse og lykkes med sitt arbeid.

Derfor er vi glade for å kunne ønske en ny forening velkommen til vår felles plattform – nemlig Sveriges SKPF Pensionärerna (tilsvarende Ældre Sagen i Danmark).

SKPF Pensionärerna er en svensk interesseorganisasjon som arbeider for å styrke og forbedre vilkårene for dagens og fremtidens eldre generasjoner. I tillegg til å være talerør for sine over 157 000 medlemmer, tilbyr foreningen attraktive medlemsfordeler som forsikringer, rabatter og aktiviteter.

Med Membercare og selvbetjeningsløsningen Membersite vil foreningen kunne effektivisere og automatisere medlems- og kursadministrasjon, samt målrette både kommunikasjons- og rekrutteringskampanjer.

I den helhetlige medlemsløsningen som EG Membercare leverer til SKPF Pensionärerna, inngår:

  • Selvbetjeningsløsningen: Membersite
  • Medlemsløsningen: Membercare
  • Integrasjoner: Nyhetsbrevsprogrammet MailChimp, BankID, SPAR, betalingsløsningen QuickPay/ediEx, og debitorstyring

Hvis du ønsker å høre mer om hvordan EG Membercares medlemsløsning kan støtte administrasjonen og aktivitetene i din forening, er du velkommen til å kontakte Commercials and Sales Manager Emil Hovøre Andersen på +45 51 84 26 54 eller emhoa@eg.dk.