Du er inviteret med til en dag i foreningernes tegn, når vi den 3. november slår dørene op for Foreningskonferencen 2020

Kultur kan være meget, og kultur kan betyde meget. Og så kan kultur være med til at gøre meget. Det kan skabe sammenhold, fællesskaber, resultater, succes og meget mere.

Derfor sætter vi med årets konference fokus på kultur i foreninger. Og vi håber du har lyst til at være med!

Faglig inspiration og nye praktiske erfaringer

Vi er ved at sammensætte et spændende program af dygtige oplægsholdere bestående af inspirerende foreningsprofessionelle og førende praktikere på området. Men også din viden er vigtig!

Derfor gennemfører vi forud for konferencen en stor digital undersøgelse af kultur i foreninger. Og hvis du eller en fra din forening har deltaget i undersøgelsen, får I halv pris ved konferencen - ligesom I vil modtage rapporten med undersøgelsens resultater, der også vil blive fremlagt på konferencen. Deltag i undersøgelsen via dette link.

Glæd dig til at høre:

Foredrag ved Are Hallan Syversen, Partner i Mobilize 

Are er partner og daglig leder af Mobilize' kontor i Oslo, og så er han p.hd. i antropologi med speciale i organisationskultur. Are vil give et oplæg om kultur i foreninger, der tager udgangspunkt i flere års rådgivning af nogle af Nordens førende medlemsorganisationer. Så glæd dig til et oplæg med konkrete cases og praktiske eksempler på kulturens rolle og muligheder i foreningen.


Foredrag ved Natasha Al-Hariri, Direktør i DFUNK (Dansk Flygtningehjælp Ungdom) og jurist med speciale i menneskerettigheder

Natasha Al-Hariri fortæller om egne erfaringer med at træde ind som direktør i en mindre organisation med stærk foreningskultur: "DFUNK har den stærkeste foreningskultur jeg nogensinde har oplevet. Man er DFUNK'er, der er DFUNK-feeling, vi har DFUNK kampråb, DFUNK-sange. Hvordan kommer man ind i så stærk en kultur, som direktør, så vel som frivillig.?"


Dagens konferencier: Chris Holst Preuss, Formand for DUF og Seniorkonsulent hos Landbrug og Fødevarer

Chris Holst Preuss vil være dagens konferencier og guide os sikkert gennem dagens oplæg og øvelser blandt deltagerne. Chris er en erfaren ordstyrer og foreningsmand helt ind til benet, så han vil ikke holde sig tilbage med at give sin egen mening og bringe erfaringer i spil undervejs.