Få en inblick i fördelarna med Groupcares logiska medlemslösning – och inspireras till hur din medlemsadministration kan bli mer sammanhängande.

Workshopen vänder sig till alla inom professionella medlemsorganisationer som är nyfikna på vilka möjligheter som finns med Groupcares logiska medlemslösning.

Många medlemsorganisationer – oavsett om medlemmarna består av individer eller organisationer – är i behov av ett effektiv och logiskt medlemssystem. Groupcares medlemslösning tillåter organisationer att samla all sin data på ett och samma ställe, så att inte onödig tid går åt att synkronisera diverse system. Dessutom överensstämmer systemet med EU:s personuppgiftsförordning och som gör det möjligt att enkelt använda medlemsstatistik inom det strategiska utvecklingsarbetet. Slutligen ger systemet era medlemmarna så mycket självbetjäning som möjligt, till ett överkomligt pris.

Under vårt nästa inspirationswebbinarium ger vi dig en genomgång av Groupcares sammanhängande medlemssystem.

Vad som förväntas av kursen:

  • En presentation av medlemssystemet Membercare och hur det kan användas för att förenkla den komplexa medlemsadministrationen, kurs-/eventhantering, integration till ekonomisystem och mycket mer.
  • Inblick i de många möjligheter som finns med självbetjäningslösningen Membersite, som inte bara kan nyttjas av medlemmar utan även aktiva i lokalavdelningar för att spåra medlemslistor och mycket mer.

Webbinariet hålls digitalt via Microsoft Teams. Som deltagare kommer du att ta emot ett mail med en länk 2 timmar före webbinariet startar.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår Kommunikationschef Emil Hovøre Andersen på eha@groupcare.com.