Få et uforpligtende indblik i fordelene ved Groupcares sammenhængende medlemsløsning - og bliv inspireret på hvordan I kan få jeres medlemsadministration til at hænge bedre sammen.

Workshoppen henvender sig til alle i professionelle medlemsorganisationer, der er nysgerrige på mulighederne med Groupcares sammenhængende medlemsløsning.

Mange medlemsorganisationer – hvad enten medlemmerne er individer eller organisationer – sukker efter et effektivt og sammenhængende medlemssystem, hvor data er samlet ét sted, så tiden ikke spildes med at synkronisere div. systemer. Et system som lever op til EU persondataforordningen, og giver mulighed for nemt at trække medlemsstatistik som input til det strategiske udviklingsarbejde. Og et system, som giver medlemmerne så meget selvbetjening som muligt, til en pris der er til at betale.

Alt dette kan Groupcare tilbyde.

På denne baggrund afholder vi et webinar, hvor du kan få et bud på, hvordan den sammenhængende medlemsadministration anno 2022 kan se ud.

Deltag og få:

  • En præsentation af medlemssystemet Membercare, og se hvordan det kan bruges til den komplekse medlemsadministration, kursus/arrangementshåndtering, integration til økonomisystem og meget andet.
  • Indblik i de mange muligheder med selvbetjeningsløsningen Membersite, som kan bruges ikke bare af medlemmer, men også aktive i lokalafdelinger til at trække medlemslister og meget andet.

Webinaret afholdes digitalt via Microsoft Teams. Du vil modtage en e-mail med link 2 timer før webinarets start.