Ønsker din forening at styrke fastholdelsesgraden? Så læs med her.

Mange foreninger tænker ikke over de økonomiske gevinster ved at tænke fastholdelse ind i de strategiske og digitale rammer. Men det er der god grund til - for det sparer foreningen tid og penge.

Et medlem skal i gennemsnit være tilknyttet foreningen i fire år, inden investeringen er tjent ind i igen. Det er derfor en god idé at at tænke fastholdelse ind fra starten. På dette seminar som afholdes af Lector med deltagelse af Groupcare, kan du blive klogere på, hvordan jeres forening kan arbejde målrettet med fastholdelse.

Under seminaret, får du:

- Inspiration til hvordan I kan arbejde med data, og indsigt i hvilke fastholdelsesinitiativer der virker i praksis

- Konkrete redskaber og erfaringer fra spændende cases, som du kan tage med hjem og bruge aktivt i din egen forening

- Netværk og sparring med andre foreningsprofessionelle

På seminaret er inviteret to relevante foreningscases, der vil dele ud af deres erfaringer med at tænke data og fastholdelse sammen. Oplæggene vil hver især have fokus på, hvordan digitale løsninger kan understøtte et målrettet arbejde med fastholdelse.

Tilmelding

Seminaret er fri af deltagergebyr, men forudsætter at man tilmelder sig Groupcares nyhedsbrev. Fristen for tilmelding er den 27. november 2023. 

Vi slutter seminaret af med en lækker frokost. Ønsker du at deltage i frokosten, kan du sende en mail til kommunikationskonsulent Anne Chahboun. Husk at angive evt. allergener/spisevaner.
Vi ser frem til at se dig.