Velkommen til vores nye kollega i Oslo


Det er med stor glæde at vi kan byde Håkon Skahjem velkommen her i Groupcare. Med base i Oslo kommer vores nye kollega til at følge op på de norske kunder, som trit bliver flere og flere.

Håkon har tidligere erfaring i foreningslivet, hvor han bl.a. har arbejdet i medlemsorganisationer og fungeret som tillidsrepræsentant i fagforeningsarbejdet.

Håkon kommer fra en stilling som Generalsekretær hos Norges Bydgeungdomslag (NBU). NBU er en frivillig ungdomsorganisation som arbejder for levende lokalsamfund.

Erfaringen fra fagforeningsarbejdet kommer fra at have være tillidsvalgt på arbejdspladsen, og fra at have siddet i bestyrelsen både regionalt og nationalt hos Negotia, en del af det norske YS.

Håkon har tidligere arbejdet hos KFUK-KFUM-spejderne, hvor han også har brugt størstedelen af sin tid som frivillig. Nu bruger han sin fritid på at pudse og lakere en gammel svensk sejlbåd, samtidig med at han lærer at sejle.

Med sin erfaring fra frivillige organisationer og i fagforeningslivet ser vi frem til at tage imod Håkon, og det glæder os at han er faldet godt på plads i Oslo hvor han kan varetage vores norske kunder.