Velkommen ombord til Pernille Nygaard

Vi er glade for at Pernille Nygaard valgte at tage turen til Groupcare for at finde nye udfordringer som IT-konsulent. Hun kommer fra en tidligere ansættelse som application manager i Rigspolitiet.

Pernilles speciale er at arbejde som bindeleddet mellem bruger og udvikler, og hun har lang erfaring med implementeringer og arbejdet med kravspecifikationer. Med 25 års erfaring som teknisk konsulent fra flybranchen, detailbranchen og senest i rigspolitiet, har hun prøvet de fleste problemstillinger.

Det er vigtigt for mig at forstå kunders behov og dagligdag, så jeg ved, hvor jeg kan yde den bedste service.”

Pernille har privat berøring med foreningslivet som medlem i Dragør golfklub. Hun glæder sig derfor til at tage fat på de nye spændende opgaver, som den nye stilling byder. Overgangen fra at have ansvaret for et system til at efterlyse forbrydere på tværs af landegrænser til at assistere foreninglivet, tager hun i stiv arm.

“Jeg har erfaring fra en række forskellige brancher. Foreningsbranchen er ny for mig, og det i sig selv er altid spændende. Jeg drives af nye udfordringer, og det at lære en ny branche at kende er meget givende. Snart er jeg en foreningsekspert!”

I fritiden holder Pernille af at spille golf. Foreløbig har hun spillet sig til 27 i handikap, men målrettet som hun er, vil det nok snart være noget lavere. Hvis handikap blev delt ud til IT-konsulenter, ville Pernille være helt nede på enkel-cifre.

Vi er glade for at have Pernille med ombord!