Teknisk konsulent til vores leveranceteam

Vil du være med at til at implementere medlemsløsninger hos Nordens største foreninger? Og har du teknisk flair, og fx erfaring med SQL og SSIS-pakker? Så er du måske vores nye kollega!

Vi oplever stor efterspørgsel på vores medlemsløsning og søger derfor en erfaren teknisk konsulent til vores leveranceteam.

Dig og din funktion

Din opgave bliver at implementere og konfigurere vores standardløsning hos nye kunder, i samarbejde med en af vores dygtige projektledere. Desuden forekommer det ved større kunder, at der skal beskrives og udarbejdes ekstra funktionalitet, for at opfylde deres behov.

Som teknisk konsulent hos Groupcare vil du være en del af et team, hvor vi sammen planlægger vores projekter; hvem der tager sig af hvilke opgaver, og hvornår de skal være afsluttet. Du får ansvar for din egen hverdag, hvor du udfører de planlagte opgaver indenfor aftalt tid, herunder at du håndterer opgaver der kommer fra de faste kunder, hvor du er tilknyttet som konsulent.

Det er desuden vigtigt at du er indstillet på at dokumentere det arbejde du foretager i forbindelse med dit konsulentarbejde.

Dine kvalifikationer – du opfylder flere af nedenstående punkter

  • Du har en relevant uddannelse og/eller erfaring fra lignende IT-jobs, hvor implementering og projektarbejde var et vigtigt element.
  • Hvis du har arbejdet for en IT-leverandør, eller været ansat i IT-afdeling hos en forening eller medlemsorganisation, kan det være lige netop den baggrund der gør dig til det rigtige match.
  • Du har kendskab til Microsoft platformen på et teknisk niveau, hvor du kan:
    • Have erfaring med SQL og bl.a. kunne lave et script i SQL til at foretage en opdatering på en MS SQL database
    • Danne en kundespecifik rapport/udskrift i MS Report Server – både design og udvikling
    • Det er en fordel hvis du kender til SSIS pakker, for dem benytter vi til at migrere data fra en ny kundes eksisterende database til vores Membercare MS SQL database

Hvem er vi?

Når Nordens største medlemsorganisationer og foreninger skal hverve flere medlemmer eller sikre sig opbakning i baglandet, er Groupcares systemer ofte involveret.

Groupcare er leverandør af medlemsløsninger og servicepartner for nordiske medlemsorganisationer og foreninger. Med over 100 kunder og vækst i både Danmark, Norge og Sverige har vi mange spændende kunder og samarbejder på tværs af grænserne.

Du vil blive en del af et team med ni kollegaer i en mindre virksomhed med 25 ansatte, så du vil komme til at være tæt på beslutningstagerne, ligesom du selv vil have stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og gode udviklingsmuligheder.

Arbejdssted

Alt efter hvor du er bosat i dag kan du arbejde enten fra vores centralt beliggende kontor på Vester Farimagsgade i København, eller tilsvarende centralt fra vores kontor på Götgatan i Stockholm.

I stillingen har du mulighed for at hjemmearbejde – omfanget aftales nærmere med din leder, og tilpasses dine arbejdsopgaver.

Ansøgning

Lyder overstående som noget for dig, så skriv en kort ansøgning med CV snarest muligt, og send det som PDF pr. e-mail til hr@groupcare.com. Mærk venligst ansøgningen ”Ansøgning til stilling som teknisk konsulent” i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Mikkel Stampe Hjorth på tlf. 2834 6225

Frist

Hurtigst muligt.

Vi indkalder til samtaler løbende.