Svensk kommunikationsstudent till Groupcare i Köpenhamn

Vill du bli en viktig del i den fortsatta utvecklingen av ett tillväxtföretag med högt i tak och de bästa kunderna på marknaden? Då har vi jobbet för dig! Groupcare söker nu en student till vårt kommunikations- och marknadsföringsteam i Köpenhamn.

Som anställd i Groupcare ingår du i en ambitiös organisation som växer kraftigt både här i Danmark och i resten av Norden. Vi hoppas att du vill bli en del av den fortsatta utvecklingen genom att bidra med motivation, sparring och konkreta erfarenheter.

Vilka är vi?

Groupcare levererar IT-system och erbjuder rådgivning till professionella medlemsorganisationer. Sedan 1999 har vi arbetat med medlemsorganisationers vardag och vi vet därför vad som skapar värde för dem och deras medlemmar. Vi är med och stärker våra kunders verksamhet genom IT-lösningar och tjänster för medlemmarna baserat på den enskilda organisationens vardag och behov. Vårt mål är att utveckla, stödja och hjälpa nordiska föreningar genom vår kunskap om samspelet mellan organisation, medlem och IT.

Om positionen:

Vi är ett företag som är inne i en kraftig tillväxtfas med många spännande projekt och nya initiativ. Därför behöver vi en ambitiös och driven student som framför allt kommer att arbeta med vår kommunikation och marknadsföring. Vi förväntar oss att du har en praktisk förståelse för dynamiken i effektiv kommunikation och värdet av bra texter, antingen genom dina studier eller från tidigare yrkeserfarenheter. Det är dessutom en stor fördel om du har egen erfarenhet från en medlemsstyrd organisation, t.ex. studentförening, politiskt parti eller liknande.

Som anställd i Groupcare kommer du att arbeta nära kommunikations- och säljteamet samt vår VD. För oss är det viktigt att du som student i Groupcare hela tiden känner dig utmanad och motiverad att ta dig an arbetsuppgifter så att du har möjlighet att nå din fulla potential.

Du blir en del av en mindre enhet och kommer därför arbeta nära dem som tar besluten samt ha ett stort inflytande över dina egna arbetsuppgifter. Det innebär också att vi lägger stor vikt vid att du är en person som passar in socialt och som är bra på att ta ansvar.

Dina arbetsuppgifter:

  • Texter till hemsida, nyhetsbrev och produkter
  • Planering och marknadsföring av evenemang och webbinarier
  • Marknadsföring samt support och säljaktiviteter.
  • Analyser av kommunikationsinsatser

Vi förväntar att du:

  • Studerar en relevant högskoleutbildning
  • Har känsla och god förståelse för IT
  • Har driv och lust att komma med idéer och input
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska
  • Förstår danska och kan kommunicera med danska kollegor och samarbetspartners (de flesta på kontoret pratar danska)

Det är en fördel om du:

  • Har förståelse för och kännedom om den ideella sfären
  • Har egen erfarenhet från frivilligarbete i en ideell organisation

Lön och anställningsvillkor:

Arbetstiden kommer att vara 15 timmar per vecka men vi är självklart flexibla i förhållande till tentaperioder, osv. Lönen är 145 DKK i timmen. Din arbetsplats kommer att vara på kontoret i Köpenhamn på Vester Farimagsgade 15, 1606 København V.

Sista ansökningsdag:

14:e juni 2021

Ansökning:

Låter detta som något för dig och vill du vara en del av Köpenhamns bästa arbetsplats så skicka CV och personligt brev som bifogad PDF till kommunikationschef Emil Hovøre Andersen, per e-post: eha@groupcare.com

Skriv gärna ”Ansökning student” i ämnesfältet.

Har du frågor om rollen är du välkommen att skriva till eha@groupcare.com