Stærkt kulturfælleskab og tæt på to millioner medlemmer

Også i år inviterer Groupcare nordiske foreninger til den årlige foreningskonference, der denne gang har ”Kultur i foreninger” som tema. Vi er glade for at kunne løfte sløret for vores seneste oplægsholder, nemlig Lasse Bolander, formand for Coop.

Med 12 års erfaring inden for en af Danmarks største og hurtigst voksende foreninger, der samtidig er en af Danmarks største arbejdspladser, har Lasse erfaret vigtigheden af at arbejde målrettet med kultur og værdier. Dette gør sig specielt gældende for Coop, grundet dets imponerende størrelse af 40.000 medarbejdere, hvoraf en stor portion er unge:

”Vores medarbejdere er i snit 24 år gamle, så vi er på mange måder en ung arbejdsplads. Dertil kommer, at vi ansætter ca. 15.000 nye medarbejdere hvert år. Derfor må vi konstant arbejde målrettet med vores kultur- og værdifællesskab, så alle ved, hvad vi skal og vil, og hvad vi historisk har stået for.”

Foreningskonferencen afholdes den 3. november 2020 i København, hvor det vil være muligt både at deltage fysisk og digitalt. Læs mere om konferencen og de andre oplægsholdere her.

Om Lasse Bolander:

Lasse Bolander har gennem en lang årrække været bestyrelsesmedlem i en række forskellige foreninger, og har siden 2008 ageret formand hos Coop.