Pernille Tranberg holder oplæg på Foreningskonferencen 2018

28. marts 2018

Af: Karoline Vind Tipsmark Poulsen

Vi er glade for at kunne præsentere den første oplægsholder på foreningskonferencen, som afholdes under temaet ”Den digitale medlemsorganisation 2018 – sæt strøm til arbejde”.

Pernille Tranberg rådgiver til daglig virksomheder, organisationer og offentlige organisationer om dataetik og bæredygtige data i DataEthics Consulting. Pernille er derudover forfatter til 7 bøger, bl.a. ”Fake It– om big data og digitalt selvforsvar” (2012) og senest ”Dataetik – den nye konkurrencefordel” fra september 2016.

Om oplægget:

Hør om organisationer, der arbejder med dataetik og hvorfor de gør det. Pernille vil fortælle om dataetik og hvordan privatliv og individets ret til at kontrollere egne data bliver et af fremtidens vigtigste konkurrenceparametre. Dataetik er ved at udvikle sig til et samfundsansvar lige som det at ‘være grøn’ er i dag – men hvordan kan det øge den digitale tillid til din organisation? Pernille runder nationale og internationale forbrugertendenser og lovgivningen med en stribe konkrete eksempler på, hvad dataetik er, og hvordan virksomheder arbejder med det indenfor alle områder af ny teknologi.

Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig her.