Norges Bygdeungdomslag vælger Groupcare

d. 11. oktober 2018

Norges Bygdeungdomslag har netop indgået aftale med Groupcare om levering af en sammenhængende medlemsløsning centreret omkring medlemssystemet Membercare.

Norges Bygdeungdomslag er en landsdækkende organisation af – og for – unge, som arbejder for levende bygder og for at tilbyde medlemmerne mange forskellige lokale aktiviteter, såsom underholdning, dans, amatørteater og landsbypolitiske aktiviteter. Ligesom man også udfører omfattende træning af sine aktive gennem handels- og organisatoriske kurser på landsplan og fylke-niveau.

Foreningen har 7.343 medlemmer og ca. 100 lokalforeninger fordelt i 14 fylker.

Håkon Skahjem, der er organisationskonsulent i Norges Bygdeungdomslag, siger om valget af Groupcare:

”Vi valgte Groupcare fordi vi ønsket en samarbeidspartner som lager et fremtidsrettet medlemssystem.”

“Vi gleder oss til å ta i bruk Membercare som er enkelt for medlem og administrasjon. Det er viktig for oss å kunne integrere med andre systemer som gir en effektiv administrasjon og muligheter for å utvikle organisasjonen videre!”

Udover at lettet administrationen, er en af fordelene ved løsningen, at man som kunde bedre kan understøtte den decentrale organisation, både i forhold til indberetning af data, men også i forhold til de lokales mulighed for adgang til data og kontakt til medlemmerne hvilket er vigtigt for Norges Bygdeungdomslag.

I den sammenhængende løsning, som Groupcare leverer til Norges Bygdeungdomslag er inkluderet:

  • Medlemssystemet Membercare
  • Selvbetjeningsløsningen Membersite
  • Netværksportalen Community
  • Nyhedsbrevsklienten MailChimp (inkl. integration til Membercare)

Vil du vide mere om den sammenhængende medlemsløsning levereret af Groupcare, så kan du læse mere her på siden og booke et møde her.