Nemmere administration, brugervenlighed og datasikkerhed var i fokus da Groupcare blev valgt

21. marts 2018

Af: Karoline Vind Tipsmark Poulsen

Den kommende persondataforordning der får virkning d. 25. maj 2018 var en af årsagerne til, at Dansk Cøliakiforening valgte Groupcare, som leverandør af deres nye medlemsløsning. Blandt andet fordi foreningens medlemmer skulle kunne sparre med hinanden og dele erfaringer, uden at deres personlige data blev tilgængelige for udefrakommende.

Dansk Cøliaki Forening er en patientorganisation med omkring 3.000 medlemmer. Foreningen blev stiftet i 1975 og repræsenterer personer med cøliaki og dermatitis herpetiformis samt deres pårørende.

Enkel medlemsadministration, integrationsmuligheder og hensynet til beskyttelsen af medlemmernes følsomme data, fx sygdomsoplysninger, var vigtigt for sekretariatsleder Lisa Ahlgren, da valget faldt på Groupcare.

”I dag ser jeg folk der deler mange meget private og personfølsomme oplysninger om deres sygdom på fx Facebook. Det er data de deler uden måske at tænke over, hvem der kan kigge med og hvem der fremefter ejer denne data. Som en del af den samlede løsning kan Groupcare lave lukkede fællesskaber på nettet, hvor man giver samtykke til hvem der ejer data. Det har været afgørende for vores valg, så vi kan sikre at vores medlemmer har mulighed for at sparre med hinanden, uden at komme til at dele personfølsomme data med resten af verden.”

Lisa Ahlgren fortæller, at deres gamle medlemssystem var uhensigtsmæssigt, både i forhold til de nye krav til datasikkerhed, men også med hensyn til brugervenlighed og administration.

Dansk Cøliakiforening er endnu ikke i drift med deres løsning, men indtil videre er de rigtig tilfredse med processen med Groupcare.

”Det fede er konsulenternes store åbenhed over for at møde os som forening på det niveau vi er – og hive denne rette viden ud af os, så Groupcare kan hjælpe. De er meget imødekommende – også når vi kommer med ændringer eller problemer.”

I den sammenhængende løsning, som Groupcare leverer til Dansk Cøliaki Forening er inkluderet:

  • Medlemssystemet Membercare
  • Selvbetjeningsløsningen Membersite
  • Netværksportalen Community
  • Økonomisystemet E-conomic (inkl. integration til Membercare)
  • Nyhedsbrevsklienten MailChimp (inkl. integration til Membercare)

Vil du vide mere om den sammenhængende medlemsløsning levereret af Groupcare, så kan du læse mere her på siden eller kontakte seniorrådgiver Emil Hovøre Andersen på tlf. +45 52842654 eller eha@groupcare.com.