Muskelsvindfonden vælger Groupcare

d. 23. november 2018

Muskelsvindfonden har for nyligt indgået aftale med Groupcare om levering af en sammenhængende medlemsløsning centreret omkring medlemssystemet Membercare.

Muskelsvindfonden er en patientforening, der har til mål at forbedre vilkårene for folk med muskelsvind ved at arbejde for, at mennesker med muskelsvind og deres familier skal kunne leve et aktivt liv som en del af samfundet, og at samfundet på sin side værdsætter mangfoldigheden.

Derudover driver man ferie-, kursus- og konferencecenteret Musholm, ligesom man årligt arrangerer en række større arrangementer såsom Grøn Koncert og Cirkus Summarum.

Foreningen har ca. 2600 medlemmer og organiserer ca. 3000 frivillige.

Henrik Ib Jørgensen, direktør i Muskelsvindfonden, siger om valget af Groupcare:

”I en forening som Muskelsvindfonden, hvor medlemmerne har meget forskellige interesser og præferencer, er det afgørende at vi kan kommunikere segmenteret og direkte. Det er også afgørende, at vi får en let og ukompliceret digital understøttelse af en lang række services som tilmelding, betaling og organisering af både centrale og lokale arrangementer, samt direkte hjælp til medlemmerne. Ved valg af leverandør var det afgørende for os, at vores kommende samarbejdspartner har kendskab til lignende foreninger, og at de løsninger vi efterspørger understøttes af standard.”

I den sammenhængende løsning, som Groupcare leverer til Muskelsvindfonden er inkluderet:

  • Medlemssystemet Membercare
  • Selvbetjeningsløsningen Membersite
  • Netværksportalen Community
  • Nyhedsbrevsklienten MailChimp (inkl. integration til Membercare)

Vil du vide mere om den sammenhængende medlemsløsning levereret af Groupcare, så kan du læse mere her på siden og booke et møde her.