Musikerförbundet er ny kunde i Groupcare

 

Det er med stor glæde, at vi byder Musikerförbundet velkommen i Groupcare.

Musikerförbundet er en fagforening, som repræsenterer professionelle musikere og kunstnere i Sverige. Foreningen blev grundlagt i 1907, og de arbejder fortsat i dag for at sikre bedre forhold i musikbranchen. Musikerförbundet arbejder blandt andet for retfærdighed og rimelig godtgørelse, samt bedre arbejdsmiljø for alle i branchen. Derudover rådgiver de medlemmer og vejleder musikere og kunstnere gennem udfordringer, de kan støde på i løbet af deres karriere.

I dag har Musikerförbundet omkring 3000 medlemmer, men medlemstallet stiger fortsat. Gill Belander, økonomichef i Musikerforbundet, fortæller, at de indså, at de havde et behov for et moderne og brugervenligt medlemssystem med mange integrationsmuligheder. Derfor valgte de Groupcares medlemsløsning. Da vi spurte Gill Belander, hvad fagforeningen håber på at få ud af det nye system, svarede hun:

“Effektivisering af arbejdsgange, og at det bliver et værktøj, som letter de ansattes daglige opgaver. Vi ser også, at medlemmene får lettere tilgang til opgaver og information samt mere smidige kontaktveje i forskellige sammenhænge.”

Medlemsløsningen:

For at skabe en sammenhængende medlemsløsning inkluderer Groupcares løsning til Musikerförbundet blandt andet:

  • Membercare medlemssystem
  • Selvbetjeningsplatform Membersite
  • Integration til betalingsløsningen Quickpay
  • Dataintegration på Musikerforbundets hjemmeside
  • Dataintegration til Tietos dokumenthåndteringssystem 360

 

 

Er du nysgerrig på vores komplette løsning og ønsker at høre mere om Groupcare? Så tag kontakt til kommunikationschef Emil Hovøre Andersen på Tlf: +45 51 84 26 54 eller eha@groupcare.dk.