Mikkel Flyverbom giver oplæg på Foreningskonferencen 2018

Mikkel Flyverbom ny oplægsholder på Foreningskonferencen 2018

17. april 2018

Vi er meget glade for at præsentere Mikkel Flyverbom som oplægsholder på programmet til konferencen “Den digitale medlemsorganisation 2018 – sæt strøm til arbejdet”.

Mikkel er professor (MSO) i kommunikation og digitale transformationer ved CBS og vil i sit oplæg fortælle om de organisatoriske og ledelsesmæssige udfordringer, der opstår i forbindelse med øget databrug og transparens. Han er en af de førende indenfor sit felt og skrev for nylig i Politiken om de samfundsmæssige udfordringer vi står overfor ift. digitalisering.

Organisatoriske udfordringer ved øget digitalisering og transparens

Hvad sker der egentlig med en organisation, der gennemgår en digital transformation, og dermed bliver digitalt styret? Hvad sker der fx når data pludselig bliver en del af ledelse og hvilken betydning har det for tilliden når man som organisation går mere proaktiv til værks? Derudover fører digitalisering til øget transparens – som også er en slags samfundsværdi – men hvilke organisatoriske konsekvenser har det egentlig? Dette er nogle af de temaer Mikkel vil berøre i sit oplæg på Foreningskonferencen 2018.