Lær hvordan HK fastholder sine medlemmer

Den bedste og billigste måde at øge medlemstallet er ved at arbejde systematisk med fastholdelse. Men selvom der er mange gode teorier om hvordan man fastholder sine medlemmer, så kan det nogle gange være svært at vide hvor man skal gribe fat.

I HK har man valgt at ringe aktivt og systematisk ud til sine medlemmer, som en del af fastholdelsesstrategien. Men kan det være et enkelt opkald der gør forskellen?

Hvis man spørger Jonathan Tümmler, faglig konsulent i HK er svaret ja. Det ja vil han uddybe d. 10. december, når han er oplægsholder på at uddybe på månedens ”Torsdagstanker-webinar”.

Her vil Jonathan give tips og tricks til at øge medlemstilfredsheden og fastholde medlemmer gennem en aktiv ringestrategi. 

Skal du være med? Du kan tilmelde dig det gratis webinar her.

Torsdagstanker

Torsdagstanker er Groupcares gratis webinarer, hvor alt indhold er fra foreningsaktive til foreningsaktive med ønsket om at give en kort inspirationsindsprøjtning på ca. 30 min.

Vi afholder Torsdagstanker en gang om måneden og orientere løbende om nye webinarer her på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev.