Groupcare växer och letar efter en databasspecialist till vårt leveransteam

När Nordens största medlemsorganisationer och föreningar ska värva fler medlemmar eller säkra stöd i organisationen är Groupcares system ofta involverade. Vi har en hög efterfrågan på vår lösning och letar därför efter en erfaren svensktalande databasspecialist till vårt leveransteam i Köpenhamn.

 Du och din funktion

Din uppgift är att implementera och konfigurera vår standardlösning hos nya kunder. Implementeringen innefattar både en teknisk implementering och en implementering i kundens organisation så att kunden kan använda vår standardlösning. För större kunder förekommer det dessutom att extra funktionalitet måste skapas för att tillgodose deras behov.

Som databasspecialist hos Groupcare kommer du att vara en del av ett team där vi gemensamt planerar våra projekt; vem som tar sig an vilka uppgifter och när de ska vara slutförda. Du kommer att ha eget ansvar för ditt dagliga arbete där du utför de planerade uppgifterna inom överens­kommen tid och du kommer även lösa uppgifter som kommer från de kunder som du är knuten till som konsult.

Det är också viktigt att du kan dokumentera ditt arbete, t.ex. kommer du ofta göra lösnings­beskrivningar för enskilda projekt eller kunduppdrag där du beskriver lösningen innan den godkänns och implementeras.

Du kommer att arbeta på vårt kontor i Köpenhamn när du inte är ute och löser uppgifter hos våra kunder som inkluderar organisationer som Sveriges Pensionärsorganisation (PRO), Moderaterna och Svensk biblioteksförening.

Dina kvalifikationer:

 • Du har en högre utbildning och/eller erfarenhet från liknande IT-jobb där implementering har varit ett viktigt inslag, exv systemtekniker specialiserad på databaser
 • Om du har arbetat för en IT-leverantör eller varit anställd på IT-avdelningen i en medlemsorganisation, kan din bakgrund göra dig till en bra match.
 • Du har kunskap om Microsoftplattformen på en teknisk nivå där du kan:
  • Installera och uppdatera program på våra IIS-serverar.
  • Skapa integration från en webbplats till webbtjänst (certifikat och private keys etc.).
  • Skapa ett skript i SQL till att göra en uppdatering på en MS Sql databas.
  • Skapa kundspecifika rapporter/transkript i MS Report Server – både design och utveckling
  • Det är en fördel om du känner till SSIS-paketet, som vi använder för att migrera data från en ny kunds befintliga databas till vår Membercare MS SQL-databas.
 • Om du dessutom har erfarenhet av undervisning och implementering av lösningar i olika organisationer så är det en fördel.
 • Du är svenskspråkig och förstår danska

Våra kunder och vårt uppdrag

Med över 80 kunder och tillväxt i både Danmark, Norge och Sverige har vi många spännande kunder med samarbete över de nationella gränserna. Groupcares uppdrag är tydligt; vi vill ge medlemsorganisationer som samarbetar med oss ​​en starkare organisation genom våra system, och vårt fokus ligger alltid på organisationernas vardag.

Vilka är vi?

Groupcare är servicepartner och rådgivare för nordiska medlemsorganisationer. Sedan 1999 har vi arbetat med organisationernas vardag och vi vet därför hur viktigt det är med värdeskapande arbete för medlemmarna.

Vi stödjer föreningarnas dagliga arbete med de egenutvecklade medlemslösningarna:

 • Membercare för hantering av all medlemsinformation, medlemssupport, kurser/konferenser och mycket mer
 • Membersite för självbetjäning för både medlemmar och företroendevalda
 • Communitylösningen Mina grupper för att underlätta nätvärk och kunskapsdelning

Vi erbjuder

Som arbetsplats är vi flexibla – det ska finnas plats för privat- och fritidsliv också i en hektisk vardag. Därför är det möjligt att arbeta hemma 1-2 dagar varje vecka. Vårt kontor ligger längs Vesterport station och nära centralstationen så att det är lätt att nå från både Skåneregionen och Själland.

Anställning och avlöning sker i relation till kvalifikationer. Var uppmärksam på att det gäller särskilda skatteregler om du är bosatt i Sverige, men dessa hjälper vi dig med vid anställningen.

Om detta låter som något för dig, skicka en kort ansökan och CV som pdf så snart som möjligt till vår VD Lisbeth Bekker på lb@groupcare.com eller till projektledaren Michael Rask på mr@groupcare.com. Skriv ”Databasspecialist” i ämnesfältet. Du är också välkommen att kontakta med frågor om jobbet.

Om din ansökning eller ditt CV innehåller konfidentiell information kommer vi att be dig att säkra dokumenten med ett lösenord och skicka det som SMS till Michael Rask på +45 2779 0779.

Startdatum: Så snart som möjligt.