Groupcare søger teknisk konsulent til vores leveranceteam

Når Nordens største medlemsorganisationer og foreninger skal hverve flere medlemmer eller sikre sig opbakning i baglandet er Groupcares systemer ofte involveret. Vi oplever stor efterspørgsel og søger derfor en erfaren implementeringskonsulent til vores leveranceteam.

Vores kunder og vores mission

Vores kunder er mere kendte end de fleste. De fylder meget både i pressen og i danskernes hverdag og bevidsthed. Flere af dem har et stærkt politisk fokus og kæmper benhårdt for at fremme deres sager i offentligheden – og i kulissen.

Med over 70 kunder og vækst i både Danmark, Norge og Sverige har vi mange spændende kunder og meget samarbejde på tværs af landegrænserne. Din arbejdsplads vil være i Danmark, men du vil således få mulighed for også at komme til hhv. Oslo og Stockholm for at møde og assistere vores kunder der.

Groupcares mission er klar; vi vil give de medlemsorganisationer, der handler med os et stærkere forretningsgrundlag via vores systemer, og vores udgangspunkt er altid organisationernes hverdag.

Dig og din funktion

Din opgave bliver at implementere og konfigurere vores standardløsning hos nye kunder. Implementeringen er både teknisk implementering og implementering i kundens organisation, således kunden får fuld gavn af vores standardløsning. Desuden forekommer det ved større kunder, at der skal beskrives og udarbejdes ekstra funktionalitet for at opfylde deres behov.

Vi ønsker du har kendskab til Microsoft platformen på et teknisk niveau hvor du kan:

  • Installere/opdatere programmer på en vores IIS-servere,
  • Opsætte integration fra et site til webservice (certifikater og private keys etc.)
  • Lave et script i SQL til at foretage en opdatering på en MS Sql database
  • Danne en kundespecifik rapport/udskrift i MS Report Server – både design og udvikling
  • Det er en fordel hvis ud kender til SSIS pakker, for dem benytter vi til at migrere data fra en ny kundes eksisterende database til vores Membercare MS Sql database.
  • Hvis du desuden har erfaring med undervisning og implementering af løsninger i forskellige organisationer er det en fordel.

Som konsulent hos Groupcare vil du være en del af et team, hvor vi sammen planlægger vores projekter; hvem der tager sig af hvilke opgaver, og hvornår de skal være afsluttet. Du får ansvar for din egen hverdag, hvor du udfører de planlagte opgaver indenfor aftalt tid, herunder at du håndterer opgaver der kommer fra de faste kunder, hvor du er tilknyttet som konsulent.

Det er desuden vigtigt at du er indstillet på at dokumentere dit arbejde, f.eks. vil du ofte lave løsningbeskrivelser til det enkelte projekt eller kundeopgave, hvor du beskriver løsningen før den gennemføres.

Din baggrund

  • Du har formodentlig en videregående uddannelse og/eller erfaring fra lignende IT-jobs hvor implementering var et vigtigt element.
  • Hvis du har arbejdet for en IT-leverandør, eller været ansat i IT-afdeling hos en forening eller medlemsorganisation, kan det være lige netop den baggrund der gør dig til det rigtige match.

Hvem er vi?

Groupcare er it-servicepartner og rådgiver for professionelle foreninger og medlemsorganisationer. Siden 1999 har vi arbejdet med foreningers dagligdag, hvorfor vi ved hvad der skaber værdi for dem og deres medlemmer. Vi styrker vores kunders forretningsgrundlag gennem it-løsninger og medlemsservices, der tager udgangspunkt i den enkelte organisations dagligdag og behov. Vores mål er, at udvikle, støtte og servicere nordiske foreninger på baggrund af viden om samspillet mellem forening, medlem og it.

Vi understøtter foreningernes daglige arbejde med de egenudviklede digitale medlemsløsninger:

  • Membercare til håndtering af alle medlemsdata, medlemssupport, kurser/konferencer o.m.a.
  • Membersite til selvbetjening af både medlemmer og folkevalgte samt Community til facilitering af netværk og videndeling

Arbejdssted

Du kommer til at arbejde i vores centralt beliggende kontor på Vester Farimagsgade i København, når du ikke er ude og løse opgaver hos vores kunder, der blandt mange andre tæller organisationer som Dansk Industri, Coop Danmark, Astma og Allergi Danmark, Venstre og Muskelsvindfonden.

Ansøgning

Lyder overstående som noget for dig, så skriv en kort ansøgning med CV snarest muligt, og send det som PDF pr. e-mail til hr@groupcare.com. Mærk venligst ansøgningen ”Stilling som teknisk konsulent” i emnefeltet.

Frist

Hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende.