Groupcare søger student til kommunikation og marketing

Ønsker du at blive en central del af den fortsatte udvikling i en vækstvirksomhed med højt til loftet og de bedste kunder i markedet? Så har vi stillingen til dig! Groupcare søger lige nu en ny student til vores kommunikation- og marketingsteam i København.

Som ansat i Groupcare vil du blive del af en ambitiøs organisation med vokseværk i antallet af kunder, både her i Danmark og i resten af Norden. Det er vores ønske, at du vil bidrage med motivation, sparring og konkrete erfaringer, der kan understøtte den fortsatte udvikling.

Hvem er vi?

Groupcare leverer it-systemer og rådgiver professionelle foreninger og medlemsorganisationer. Siden 1999 har vi arbejdet med foreningers dagligdag, hvorfor vi ved hvad der skaber værdi for dem og deres medlemmer. Vi styrker vores kunders forretningsgrundlag gennem it-løsninger og medlemsservices, der tager udgangspunkt i den enkelte organisations dagligdag og behov. Vores mål er, at udvikle, støtte og servicere nordiske foreninger på baggrund af viden om samspillet mellem forening, medlem og it.

Om stillingen:

Vi er som virksomhed inde i en rivende udvikling med mange spændende projekter og stærk vækst. Derfor har vi brug for et ekstra skarpt hoved til at assistere i det daglige arbejde med fokus på kommunikation og markedsføring. Vi forventer, at du har en praktisk forståelse for dynamikkerne i effektfuld kommunikation og værdien ved gode tekster, enten gennem studiet eller fra tidligere joberfaring. Det er desuden en klar fordel, hvis du har konkret erfaring fra en forening, fx en studenterforening, et politisk parti eller noget helt andet.

Som ansat hos Groupcare kommer du til at arbejde tæt sammen med kommunikation- og salgsteamet samt vores adm. direktør, og du vil få opgaver, der passer netop til dig. Vi går meget op i, at du skal udvikle dig sammen med os andre. For os er det vigtigt, at du som student i Groupcare hele tiden føler dig udfordret og motiveret på nye arbejdsopgaver, da vi på den måde får mest muligt gavn af hinanden.

Du vil blive en del af en mindre enhed med to fastansatte og tre studerende, så du vil komme til at være tæt på beslutningstagerne, ligesom du selv vil have stor indflydelse på dine arbejdsopgaver. Det betyder også, at vi har brug for en person, der socialt vil passe godt ind, og som er frisk på at tage ansvar.

Dine arbejdsopgaver:

  • Tekstforfatning til hjemmeside, nyhedsbrev og produkttekster
  • Planlægning og markedsføring af arrangementer
  • Generel markedsføring og understøttelse af salgsaktiviteter

Vi forventer, at du har:

  • Flair og forståelse for it
  • Er studerende på en relevant uddannelse
  • Fordel hvis du har relevant erfaring fra frivilligt arbejde i en forening

Løn- og ansættelsesforhold:

Arbejdstiden vil være 15 timer ugentligt, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til eksamensperioder, etc. Lønnen er på 145 kr. i timen.

Ansøgning:

Lyder stillingen som noget for dig, og har du lyst til at være en del af Københavns bedste arbejdsplads, så send os dit CV og ansøgning som vedhæftet PDF til seniorrådgiver, Emil Hovøre Andersen, på E-mail: eha@groupcare.com. Skriv venligst ”Ansøgning student” i emnefeltet.

Vil du høre mere om stillingen eller om hvordan det er at arbejde som student i Groupcare, er du velkommen til at ringe eller skrive til Emil på E-mail: eha@groupcare.com eller tlf. +45 51842654.