Groupcare søger en udvikler

Når Nordens største medlemsorganisationer og foreninger skal hverve flere medlemmer eller sikre sig opbakning i baglandet er Groupcares systemer ofte involveret.

Vi har gang i en masse spændende projekter for tiden, bl.a. er vi i gang med at udvikle en ny selvbetjeningsplatform, som kombinerer funktionaliteten fra vores nuværende to løsninger; Membersite og Groupcare Community.

Til denne opgave har vi brug for en udvikler, der er stærk på den brugerrettede del af løsningen.

Vores udviklingsteam består i dag af fire udviklere, to studenter og en teamleder.

Vi udvikler primært i ASP.Net (C#). Vi forventer, at du har erfaring med C#, MVC og .Net Core.

Det er derudover en fordel hvis, du har:

  • Erfaring med C# .Net

  • Kendskab til .Net Core

  • Kendskab til Microsoft Azure

  • Er selvstændig og team-orienteret

Om Groupcare

Groupcare er it-servicepartner og rådgiver for professionelle foreninger og medlemsorganisationer. Siden 1999 har vi arbejdet med foreningers dagligdag, hvorfor vi ved hvad der skaber værdi for dem og deres medlemmer. Vi styrker vores kunders forretningsgrundlag gennem it-løsninger og medlemsservices, der tager udgangspunkt i den enkelte organisations dagligdag og behov. Vores mål er, at udvikle, støtte og servicere nordiske foreninger på baggrund af viden om samspillet mellem forening, medlem og it.

Dit arbejde

Som ansat hos Groupcare kommer du til at arbejde tæt sammen med udviklingsteamet, samt vores konsulenter, og du vil få opgaver, der passer netop til dig. Vi går meget op i, at du skal udvikle dig sammen med os andre.

Lyder overstående som noget for dig, så skriv en kort ansøgning med CV snarest muligt, og send det som PDF pr. e-mail til produktchef, Jesper Jensen Nørregaard, på jh@groupcare.com. Mærk venligst ansøgningen ”Ansøgning til stilling som udvikler” i emnefeltet.

Startdato: Snarest muligt.