Groupcare flytter til Vesterport

Fredag den 8. juni hiver vi teltpælene op og bytter adressen på Ydre Nørrebro ud med det indre Vesterbro. Nærmere bestemt Vester Farimagsgade 15 lige ved Vesterport Station.

6. juni 2018

Med de nye lokaler kommer vi til at være bo mere centralt og tættere på mange af vores kunder. Derudover ligger det lige ved Vesterport Station, hvilket gør det nemmere for besøgende at benytte sig af offentlig transport. Det vil således blive væsentligt nemmere for vores kunder uden for København samt i Norge og Sverige.

En anden fordel er, at vi med de nye lokaler kommer til at få langt bedre mødefaciliteter. Vi kommer til at få vores helt eget store mødelokale, ligesom vi simpelt kan booke os ind i lækre mødelokaler, hos Akademikernes A-kasse.

Vores nye kontor er beliggende på 4. sal hos Akademikernes A-kasse der hovedsageligt gør brug af de tre første etager. På 4. sal har vi dog også fornøjelsen af AKA’s spændende iværksætterforløb for ledige akademikere, der går med idéen og lysten som iværksætter.

Vi ser frem til at blive del af et fagligt miljø og et stort hus med mange besøgende og professionelle faciliteter.

Administrerende direktør i Groupcare, Lisbeth Bekker, siger om flytningen:

”Vi har længe tænkt på at flytte. Med den positive udvikling vi som virksomhed er i lige nu, giver det rigtig god mening at hive teltpælene op og flytte til noget mere centralt og lettere tilgængeligt. Vi har i løbet af de sidste to år vækstet med mange nye kunder i både Danmark, Norge og Sverige – og så langt vi kan se vil denne positive udvikling fortsætte. Derfor vil vi med de nye lokaler understøtte udviklingen, da mødelokaler og omgivelserne er top moderne, ligesom vi her bliver en del af et fagligt miljø der matcher det vi vil.”

Vi glæder os alle meget til at byde jer velkomne i de nye lokaler, hvor man som altid er velkommen til at kigge forbi og sige hej. Vi kommer til at invitere til en lidt mere formel reception på den anden side af sommerferien.

Den nye adresse bliver: Vester Farimagsgade 15, 4. sal, 1606 København V.