Groupcare flyttar till nya lokaler

Fredag den 8 juni går flyttlasset då vi lämnar adressen på Yttre Nørrebro och flyttar in på Vesterbro i centrala Köpenhamn. Den nya adressen är Vester Farimagsgade 15 och ligger precis vid Vesterport Station som nås på ynka 20 minuter från Kastrup flygplats eller på 40 minuter från Malmö Central.

De nya lokalerna ligger mer centralt och närmre många av våra kunder. Dessutom ligger de precis vid Vesterport Station, vilket gör det enklare för besökande att använda sig av kollektivtrafik från såväl Köpenhamns flygplats som Malmö. Därför blir det smidigare för såväl danska, svenska som norska kunder.

En annan fördel med de nya lokalerna är att vi kommer få betydligt bättre möteslokaler. Vi kommer få vårt helt egna mötesrum samtidigt som vi lätt kan boka andra fina möteslokaler hos Akademikernes A-Kasse som bor i samma hus.

Vårt nya kontor ligger på 4:e våningen hos just Akademikernes A-kasse som för det mesta använder de första tre våningarna. På fjärde våningen har arrangerar de dock entreprenörsworkshops för akademiker som har idéer och drivet att bygga upp sin egen verksamhet – ett spännande projekt med människor från alla möjliga bakgrunder.

Vi ser fram emot att bli en del av en högst professionell miljö och ett stort hus med många besökare och professionella faciliteter.

Lisbeth Bekker, VD i Groupcare, säger följande om flytten:

”Vi har länge tänkt på att flytta. Med den positiva utveckling som vi som verksamhet upplever just nu är det helt naturligt att flytta till något mer centralt och lättillgängligt. Vi har under de senaste två åren vuxit med många nya kunder i Sverige, Danmark och Norge – och den trenden ser ut att fortsätta. Därför vill vi med hjälp av de nya lokalerna stötta denna utveckling, då möteslokalerna och omgivningen är toppmoderna samtidigt som vi blir en del av en professionell miljö som matchar det vi vill.”

Vi gläder oss allihopa mycket till att välkomna er till de nya lokalerna, var man alltid är välkommen att komma förbi och ta en kopp kaffe.

Den nya adressen är: Vester Farimagsgade 15, 4. sal, 1606 København V, Danmark.