Dansk Psykolog Forening er ny kunde hos Groupcare

Velkommen til Dansk Psykolog Forening  

Vi er i Groupcare glade for at kunne byde Dansk Psykolog Forening velkommen som ny kunde. Dansk Psykolog forening er en faglig organisation for psykologer i Danmark. Foreningen er både fagforening, og brancheforening for danske og udenlandske psykologer i Danmark.

“Groupcare er valgt fordi de bringer en sammenhængende standardløsning som ikke blot letter en lang række administrative opgaver, men også fordi der medfølger en stærk selvbetjeningsløsning som vil hjælpe vores medlemmer. Med næsten 60 netværk og en lang række udvalg kan de fremover selv oprette kurser, møder mv. i selvbetjeningsløsningen, samt holde sig opdateret om medlemsudvikling og kommunikation til deres medlemmer.”

I den nye sammenhængende medlemsløsning, som Groupcare leverer til Dansk Psykolog Forening er inkluderet:  
  • Selvbetjeningsløsningen: Membersite  
  • Medlemsløsningen: Membercare 
  • Integration: Microsoft Business Central 

Som kunde hos Groupcare vil Danske Psykolog Forening blive en del af et netværk af Professionelle foreninger i Norden der benytter Groupcares medlemsløsning. Vi glæder os til at påbegynde Implementeringen af medlemsløsningen hos Dansk Psykolog Forening og det fremtidige samarbejde.  

Hvis du er interesseret i at høre mere om Groupcare og den sammenhængende medlemsløsning, er du velkommen til at kontakte Kommunikationschef Emil Hovøre Andersen på +45 51 84 26 54 eller eha@groupcare.com.