SKPF Pensionärerna er ny kunde hos EG Membercare

 
Medlemsorganisationer er vigtige demokratiske aktører, og i EG Membercare arbejder vi for at skabe de bedste forudsætninger for, at nordiske medlemsorganisationer kan vokse og få succes med deres arbejde.

Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi kan byde velkommen til en ny forening på den fælles standard – nemlig Sveriges SKPF Pensionärerne (svarende til Ældre Sagen i Danmark).

SKPF Pensionärerne er en svensk interesseorganisation der arbejder for at styrke og forbedre vilkår for nutidens og fremtidens ældre. Udover at være talerør for sine over 157.000 medlemmer, tilbyder foreningen attraktive medlemsfordele såsom forsikringer, rabatter og aktiviteter.

Med Membercare og selvbetjeningsløsningen Membersite kommer foreningen til at kunne effektivisere og automatisere medlems- og kursusadministrationen samt målrette både kommunikations- og rekrutteringskampagner.

I den sammenhængende medlemsløsning, som EG Membercare leverer til SKPF Pensionärerne, indgår:

  • Selvbetjeningsløsningen: Membersite
  • Medlemsløsningen: Membercare
  • Integration: Nyhedsbrevsprogrammet MailChimp, BankID (svarende til MitID), SPAR (CPR-register), betalingsløsningen QuickPay/ediEx og Debitorstyring

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan EG Membercares medlemsløsning kan understøtte jeres forenings administration og aktiviteter, er du velkommen til at kontakte Commercials and Sales Manager  Emil Hovøre Andersen på +45 51 84 26 54 eller emhoa@eg.dk.