AI generative er kommet for at blive, og med god grund, for kunstig intelligens har et stort potentiale til at kunne transformere nordiske organisationers arbejde – både nu og i fremtiden.

Et målrettet arbejde med AI kan føre til:

Øget effektivitet: Automatisering af rutineopgaver, som giver jeres forening mere tid til jeres sag.

Forbedret medlemsengagement: Styrket og øget medlemskommunikation, hvilket øger medlemstilfredsheden og fastholdelsesgraden.

Datadrevne beslutninger: Klog brug af AI til at lave store udtræk og analysere datasæt som fører til mere kvalificeret beslutningtagen.

Der er derfor flere grunde til at tage AI i brug. Men inden jeres forening springer ud i AI-land er der et par forhold, I bør tænke over, inden I går i gang.

På dette gratis webinar vil Martin Lassen-Vernal, kommunikationschef i Miljø- og Teknikforvaltningen give et indblik i, hvilket forarbejde forvaltningen har gjort sig samt etiske overvejelser i forbindelse med brug af AI. Martin Lassen-Vernal har siden februar 2023 stået i spidsen for et struktureret læringsforløb om generativ AI og kommunikation i Københavns Kommune. Under paroler som "lær først, implementer senere" og ”skynd jer langsomt”, har Martin og hans AI-arbejdsgruppe haft fokus på ”alt det andet” – fremfor at bygge nye løsninger med AI.

På webinaret får du:
  • Indblik i, hvordan forvaltningen i samarbejde med IT-Universitetet i København har udviklet nye principper for implementering af generativ AI, som tager højde for både trivsel og produktivitet.
  • Konkrete råd til, hvordan jeres forening kommer i gang med AI generative, herunder hvilke niveauer I som forening kan anvende kunstig intelligens på.
  • Eksempler på use-cases, samt fordele og faldgruber ved brug af AI.
Webinaret er optakt til Foreningskonferencen 2024 der i år har fokus på AI i nordiske medlemsorganisationer. Du kan læse mere konferencen her.
Afbestillingsbetingelser
  • Det er gratis at deltage på webinaret. Dog forbeholder vi os retten til at opkræve et no-show-fee på 299 DKK inkl. moms ved udeblivelse.
  • Sidste frist for at afmelde sig webinaret er d. 9. september kl.12.00

Vi glæder os til at se dig!