Hvervning er for mange foreninger altafgørende. For flere medlemmer giver ikke kun legitimitet, det er også med til at sikre økonomi og fremtid.

På dette kursus får du værktøjer til at tage hvervningsprocessen i din forening til et nyt niveau.

Kurset er baseret på den digitale medlemstilgang, der tager foreningen omkring syv centrale faser i arbejdet med hvervning og rekruttering. Med fokus på det digitale spor indtænkes de tilgængelige digitale virkemidler og data til at udvikle nye arbejdsgange, der tager hånd om hele medlemsrejsen.

Herunder arbejdes med det organisatoriske udgangspunkt samt foreningens brand, hvilket skal bidrage til, at I kan afdække relevante budskaber og aktiviteter i hverveindsatsen.

Med modellen får I hjælp til at strukturere og organisere arbejdet med hvervning, og I klædes på til at arbejde med medlemstilfredshed samt tilrettelægge aktiviteter så medlemmerne bliver ambassadører og et aktiv i hvervningen af nye medlemmer.

Det fĂĄr du ud af dagen:

  • Organisatorisk bevidsthed og fokus pĂĄ fastholdelse og hvervning
  • Gennemgang af arbejdsgange, budskaber og aktiviteter i arbejdet med hvervning
  • Konkrete forslag pĂĄ succesfuld hvervning
  • En afprøvet model som road map til arbejdet
  • Netværk med andre foreningsprofessionelle deltagere
  • En lækker fælles frokost er inkluderet i prisen.
  • Deltagerantallet er begrænset – og pladser optages ud fra først til mølle pricippet.  

Groupcare overholder ved alle arrangementer de til enhver tid gældende covid-19 anbefalinger fra myndighederne. Vi sørger desuden for deltagernes sikkerhed mht. afstand, sprit, rengøring mv. 

NB: Kurset tilbydes ogsĂĄ som et individuelt tilpasset rĂĄdgivningsforløb for den enkelte forening. Kontakt Emil Hovøre Andersen pĂĄ eha@groupcare.com for mere information.