Få et uforpligtende indblik i fordelene ved Groupcares sammenhængende medlemsløsning - og bliv inspireret på hvordan I kan få jeres medlemsadministration til at hænge bedre sammen.

(henvender sig til alle i professionelle medlemsorganisationer, der er nysgerrige på mulighederne med Groupcares sammenhængende medlemsløsning)

Mange medlemsorganisationer – hvad enten medlemmerne er individer eller organisationer – sukker efter et effektivt og sammenhængende medlemssystem, hvor data er samlet ét sted, så tiden ikke spildes med at synkronisere div. systemer. Et system som lever op til EU persondataforordningen, og giver mulighed for nemt at trække medlemsstatistik som input til det strategiske udviklingsarbejde. Og et system som giver medlemmerne så meget selvbetjening som muligt til en pris der er til at betale.

Alt det kan Groupcare tilbyde.

På den baggrund afholder vi dette arrangement, hvor du kan få et bud på, hvordan den sammenhængende medlemsadministration anno 2020 kan se ud.

Kom og få:

  • En præsentation af medlemssystemet Membercare, og se hvordan det kan bruges til den komplekse medlemsadministration, kursus/arrangementshåndtering, integration til økonomisystem og meget andet.
  • Indblik i de mangle muligheder med selvbetjeningsløsningen Membersite, som kan bruges af ikke bare medlemmer, men også aktive i lokalafdelinger til at trække medlemslister og meget andet.

Derudover vil du få et konkret indblik i andre organisationers erfaring med at anvende den sammenhængende medlemsløsning – du kan således møde et udvalg af vores kunder, som vil fortælle om deres erfaringer med løsningen.

Der vil blive serveret croissanter og kaffe fra morgenstunden.

 

Bemærk: Deltagelse på arrangementet er gratis men forudsætter at man tilmeldes Groupcares nyhedsbrev.