Få et uforpligtende indblik i fordelene ved Groupcares sammenhængende medlemsløsning - og bliv inspireret på hvordan I kan få jeres medlemsadministration til at hænge bedre sammen.

(henvender sig til alle i professionelle medlemsorganisationer, der er nysgerrige på mulighederne med Groupcares sammenhængende medlemsløsning)

Mange medlemsorganisationer – hvad enten medlemmerne er individer eller organisationer – sukker efter et effektivt og sammenhængende medlemssystem, hvor data er samlet ét sted, så tiden ikke spildes med at synkronisere div. systemer. Et system som lever op til EU persondataforordningen, og giver mulighed for nemt at trække medlemsstatistik som input til det strategiske udviklingsarbejde. Og et system som giver medlemmerne så meget selvbetjening som muligt til en pris der er til at betale.

Alt det kan Groupcare tilbyde.

PĂĄ den baggrund afholder vi dette webinar, hvor du kan fĂĄ et bud pĂĄ, hvordan den sammenhængende medlemsadministration anno 2020 kan se ud.

Deltag og fĂĄ:

  • En præsentation af medlemssystemet Membercare, og se hvordan det kan bruges til den komplekse medlemsadministration, kursus/arrangementshĂĄndtering, integration til økonomisystem og meget andet.
  • Indblik i de mange muligheder med selvbetjeningsløsningen Membersite, som kan bruges af ikke bare medlemmer, men ogsĂĄ aktive i lokalafdelinger til at trække medlemslister og meget andet.
  • Hør Jens Skipper fra COOP fortælle om deres tanker og baggrund for valg af medlemssystemet Membercare og selvbetjeningsløsningen Membersite.

Webinaret afholdes via Microsoft Live Event. Du vil modtage en e-mail med link 2 timer før webinarets start.