Få et uforpliktende innblikk i fordelene med Groupcare sitt sammenhengende medlemssystem og bli inspirert til hvordan dere kan få en smidig medlemsadministrasjon.

Workshoppen er ment for alle profesjonelle medlemsorganisasjoner som er nysgjerrige på mulighetene ved et nytt medlemsregister.

Mange medlemsorganisasjoner – enten medlemmene er personer eller organisasjoner – ønsker seg et effektivt og sammenhengende medlemssystem der data er samlet ét sted. Vi ønsker at man ikke skal bruke unødvendig tid på å utfylle samme informasjon flere steder for å holde systemene oppdaterte.

Et medlemssystem som fyller alle kravene til EU sin personvernforordning (GDPR), samtidig gir mulighet til å hente ut medlemsstatistikk som gir godt grunnlag for strategisk utviklingsarbeid og gir medlemmene tilgang til å redigere egen informasjon. Alt dette til en en pris som er overkommelig for din organisasjon.

Det er det Groupcare kan tilby. Vi inviterer derfor til en inspirasjonsworkshop som gir deg mulighet til å få et innblikk i hvordan organisasjonen kan arbeide i 2023!

Delta og få med deg

• En gjennomgang av de viktigste funksjonene i Membercare. Du får se hvordan administrasjonsløsningen kan brukes til å støtte komplekse medlemsorganisasjoner, arrangementer av alle størrelser og integrasjoner til økonomisystemer.

• Innblikk i selvbetjeningsløsningen Membersite. Se hvordan vi løser selvbetjening for det enkelte medlem, og hvordan aktive lokallag kan administrere sin eget lokallag.

Webinaret arrangeres på Microsoft Teams. Du får en epost med deltakelseslenken 2 timer før arrangementet starter.