Membersite sin nye funksjon ”Mine grupper” gir mulighet for kommunikasjon og kunnskapsdeling på tvers av foreningen og støtte digitale arbeidsprosesser.
På dette kurset får du mulighet til å gå i dybden i de nye funksjonene og finne ut hvordan det kan tas i bruk i din forening.

Kurset er for alle brukere av Membercare som ønsker å lære seg å bruke de nye funksjonene fullt ut.

Etter mange år med Community som foreningens og medlemmenes kommunikasjon- og kunnskapsplattform har vi nå introdusert «Mine grupper». Mine grupper er en del av Membersite og er skreddersydd til internkommunikasjon, styrearbeid, faglige prosjekter, enkel møte- og arrangementshåndtering, og intern deling av dokumenter.

«Mine grupper» gir altså mulighet for kommunikasjon og kunnskapsdeling på tvers av foreningen, og støtter digitale arbeidsprosesser.

På kurset går vi detaljert gjennom ny funksjonalitet så du kan føle deg trygg når du ønsker å ta dette bruk i din hverdag og sikrer at du benytter alle mulighetene løsningen gir.

Vi går blant annet gjennom:
  • Oppsetning av Mine Grupper i Membercare
  • Bruksmuligheter i Membersite
  • Hvordan den nye funksjonaliteten kan være relevant for din organisasjon

Alle deltakere vil i forkant av kurset bli kontaktet for å melde inn spesifikke områder av løsningen man ønsker fokus på.

Har du spørsmål til kurset er du velkommen til å kontakte Ida Zimmer på iz@groupcare.com