Groupcare og Devoteam inviterer til en hyggelig morgen med fokus på, hvordan man skaber en mere effektiv medlemsorganisation ved brug af Robotics Process Automation (RPA).


Ved brug af RPA kan medlemsorganisationer optimere processer og nedbringe den administrative arbejdsbyrde. Ligesom man kan sikre øget datakvalitet, fleksibilitet og få mere tid til de værdiskabende opgaver med fokus på medlemmerne.


Dette er konsulenthuset Devoteam eksperter på, og derfor glæder vi os til at sætte dem i stævne og høre fra deres dygtige konsulenter, hvordan det fungerer i praksis. Deres oplæg vil tage udgangspunkt i konkrete arbejdsgange, som eksisterer i alle professionelle medlemsorganisationer.

Formålet med denne morgenbriefing er, at du som deltager:


  • Får en introduktion til RPA og de tilhørende gevinster
  • Bliver klædt på til, hvordan du kommer i gang med RPA

Derudover vil du blive præsenteret for eksempler på processer, der kan automatiseres. Der vil være såvel inspirationsoplæg som netværk med andre deltagere.

Talere:

  • Mikkel Liisborg
  • Senior Consultant - Deveoteam

  • Saagar Peltola-Khosla
  • Lead Consultant - Devoteam

Mødet er for dig:

Morgenmødet henvender sig specifikt til professionelle medlemsorganisationer og foreninger, der er nysgerrige på hvordan øget automatisering via RPA kan løfte deres administrative arbejdsgange.

Pris og forplejning:

Det er fri af deltagergebyr at deltage.

Forud for morgenens oplæg vil der være lækker morgenmad til alle deltagere.