Forretningsdrevet profil som ny kommunikation- og marketingkonsulent

Ønsker du at blive en central del af den fortsatte udvikling i en virksomhed med højt til loftet og de bedste kunder i markedet? Så er denne stilling som måske lige dig. Groupcare søger lige nu en ny kommunikation- og marketingkonsulent til vores team i København.

Om stillingen

Som ansat i Groupcare vil du blive del af en ambitiøs virksomhed med vokseværk. Vi ønsker, at du skal bidrage med din faglighed, en masse energi og gode ideer til at understøtte den fortsatte udvikling og vækst.

Dig og din funktion

Som kommunikation- og marketingkonsulent vil du blive en del af et mindre team, der i tæt samarbejde med ledelsen styrer Groupcares kommunikation og marketing. Her vil du sammen med resten af teamet være med til at løfte den markedsvendte kommunikation og styrke vores marketingsaktiviteter med øje for at skabe sammenhæng og synlighed på tværs af kanaler. Dit fokus vil særligt være på at producere indhold til vores forskellige platforme både digitalt og analogt. Du er altså en profil som har en skarp pen, og sætter en ære i at producere indhold af høj kvalitet.

Arbejdsopgaver:

  • Produktion af indhold (artikler, nyheder til web og produktion af grafik)
  • Planlægning og afholdelse af arrangementer, webinarer og vores årlige konference
  • Gennemførelse af undersøgelser og analyser
  • Udarbejdelse af præsentationer og materialer til understøttelse af salg samt ledelse
  • Koordinering og strømlining af indsatser og aktiviteter på tværs af markeder

Din baggrund:

  • Du er en dygtig skribent, med dokumenteret erfaring som tekstforfatter
  • Du har indsigt i datadreven kommunikation og markedsføring professionelt eller fra studie
  • Du har erfaring med at redigere web og bruge billedredigeringsværktøjer
  • Du har en relevant videregående uddannelse og/eller erfaring fra lignende kommunikationsjob
  • Du har forståelse for forretningsområdet og gerne erfaring som professionel eller frivillig i en medlemsorganisation (ikke et krav)

Hvem er vi?

Groupcare er leverandør af medlems-IT og rådgiver for professionelle foreninger og medlemsorganisationer i Norden. Med over 85 kunder i både Danmark, Norge og Sverige har vi mange spændende kunder og meget samarbejde på tværs af landegrænserne.

Siden 1999 har vi styrket vores kunders forretningsgrundlag gennem it-løsninger og medlemsservices, der tager udgangspunkt i den enkelte organisations dagligdag og behov. Vores mål er at udvikle, støtte og servicere nordiske foreninger på baggrund af viden om samspillet mellem forening, medlem og it.

Vi tilbyder
Vi er en mindre arbejdsplads med 25 fuldtidsansatte, og derfor er der ikke langt fra direktør til udvikler, eller fra konsulent til student. Det gode kollegaskab fylder meget, og vi tager os af hinanden. Derfor holder vi også af at drikke en fredags-øl sammen på kontoret, ligesom vi også tager ud og spiser sammen mindst et par gange om året.

Til daglig vil du sidde på vores kontor centralt beliggende på Vester Farimagsgade i København. Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer) og aflønning vil ske i henhold til kvalifikationer.

Ansøgning og CV
Lyder overstående som noget for dig, så skriv en kort ansøgning med CV snarest muligt, og send det som PDF pr. E-mail til hr@groupcare.com. Mærk venligst ansøgningen ”Ansøgning kommunikation og marketingkonsulent” i emnefeltet. Har du desuden spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Groupcares kommunikationschef, Emil Hovøre Andersen, på tlf. 51842654.

Frist
Ansøgningsfrist er onsdag d. 25. Maj. Samtaler vil foregå i uge 22 og 23. Tiltrædelse hurtigst muligt derefter.