Din viden er vigtig! – Deltag i Foreningsundersøgelsen 2020

For 11. gang gennemfører vi i Groupcare den store nordiske Foreningsundersøgelse. Den årlige undersøgelse afdækker aktuelle trends og belyser udviklingspotentialer, for dermed at kunne bidrage med indsigt og nye perspektiver på arbejdet i professionelle medlemsorganisationer. Temaet for undersøgelsen i år er ”Kultur i foreninger”.

Organisationskultur er noget mange har en mening om. Men de færreste kan sige helt præcist, hvad det er. Og det bliver ikke mindre kompliceret, når man taler om kultur i foreninger, som kan have mange variationer og forskellige kulturer, fra sekretariat til lokalforeningen og igen til bestyrelserne og de frivillige.
 
Kultur kan være meget, og kultur kan betyde meget. Og så kan kultur være med til at gøre meget. Det kan skabe sammenhold, fællesskaber, resultater, succes og … (fortsæt selv listen).
 
Derfor sætter vi med Foreningsundersøgelsen 2020 fokus på kultur i foreninger. Og din viden er afgørende!

Deltag i undersøgelsen via dette link.

 

Modtag rapporten og få 50% rabat ved Foreningskonferencen 2020
Det er helt anonymt at besvare spørgeskemaet. Og som tak vil du som den første modtage en rapport med resultater, når undersøgelsen er færdig. Ligesom du vil få halv pris ved Foreningskonferencen, der afholdes til efteråret.