Kampen om medlemstillväxt har aldrig varit större. Ett bredare utbud med nya former av sociala möten och digitala vanor har förändrat förutsättningarna i värvningsarbetet.

Delta i årets föreningsseminarium för att få ny inspiration och nya verktyg som kan gynna era rekryteringsinsatser och aktiviteter. En förmiddag som erbjuder professionell fördjupning, diskussion och nätverkande med fokus på organisationsverksamhet.

Nya redskap och inspiration till arbetet

Ändrade förutsättningar innebär också nya möjligheter. Kreativa idéer och nya redskap utvecklas hela tiden - Med presentationer från ett urval av landets ledande praktiker och experter sätter vi fokus på detta och tar del av deras erfarenheter.

Det slutgiltiga programmet kommer att presenteras under de kommande veckorna.  

Få en överblick över de senaste föreningstrenderna

Under seminariet presenterar vi även resultaten från årets stora föreningsundersökning som besvarats av 178 organisationer från hela Norden. Rapporten sätter särskilt fokus på rekrytering av medlemmar och bidrar med insikt till trender och potentiella utvecklingsområden.

Alla deltagare får en rapport att ta med sig hem.


Linda Syrén, Chef Marknad och Medlem på Almega

Som chef för Marknad och Medlem samlar och ansvarar Linda Syrén för arbetet med medlemsutveckling, medlemsvård, utvecklandet och stärkandet av medlemsutbildningar samt att attrahera nya medlemmar. Under seminariet kommer Linda bland annat dela med sig av Almegas erfarenhet av att behålla nuvarande medlemmar och samtidigt värva nya genom aktiviteter som skapar engegemang. 


Cesar Chirino, Organisationsutvecklingschef på Friluftsfrämjandet

Cesar Chirino arbetar som organisationsutvecklingschef på Friluftfrämjandet som är Sveriges största friluftsorganisation. Cesar  kommer under seminariet bland annat att dela med sig av organisationens erfarenhet av värvning och- rekrytering av medlemmar och frivilliga. 


Rabatterat pris om du eller en kollega har besvarat föreningsundersökningen

Undersökningen genomfördes digitalt via ett frågeformulär under våren. Alla som har besvarat frågeformuläret får delta på seminariet till rabatterat pris (395 SEK exkl. Moms)

Ta med kollega-rabatt

Observera också rabatt på deltagaravgiften för medföljande kollega (395 SEK exkl. Moms)

I deltagaravgiften ingår:

  • Frukost (från kl. 9.00)
  • Enkel lunch
  • En egen version av Föreningsrapporten 2021