Du er inviteret med på Folkemødet 2020 i afslappede rammer og naturskønne omgivelser, når vi igen omdanner Lindesdal Pensionat til et Foreningernes hus.

Igen i år omdanner vi under Folkemødet Pension Lindesdal til et foreningernes hus. Her vil vi med fokus på fællesskab og faglighed skabe rammerne for et hyggeligt Folkemøde. Opholdet inkluderer fælles aktiviteter som traditionel Bornholmsk spisning og dagligt fælles morgensbrief (fagligt indlæg).

Vi mødes allerede onsdag, så vi får en dag til at finde sig til rette, nyde naturen og lære hinanden at kende inden debatterne går i gang torsdag. Værelserne er booket til søndag hvor Folkemødet slutter. For at man bedst selv kan bestemme, hvornår man ønsker hjemrejse, er der ingen fælles-aktiviteter eller spisning planlagt søndag.

Pensionatet ligger lige ud til Hammersø og drives af de søde ejere, Kasper og Stine, som vil sørge for morgenmad og natmad samt gøre opholdet så hyggeligt som muligt.

Turen tilbydes som et pakkeophold fra onsdag til søndag hvor følgende aktiviteter er inkluderet:

  • Stor fælles traditionel bornholmsk middag (onsdag)
  • Natmad – serveres torsdag-lørdag omkring kl. 22
  • Lækker morgenmad hver dag
  • Daglig fælles morgenbrief (fagligt indlæg)

Bemærk at rejse til og fra Bornholm er på egen regning og arrangeres selvstændigt.

Der er i alt 10 værelser med forskellig kapacitet og faciliteter. I listen nedenfor ses kort beskrivelse af de forskellige værelsestyper og pris.

Antal værelsestype:

Kapacitet:

Faciliteter:

Pris:

3x Køjerum

6 pers. i hvert værelse

Fælles bad og toilet

4.000 kr. pr. pers. ekskl.. moms.*

1x Delt køjerum Deles af op til 6 personer. Fælles bad og toilet
4.000 kr. pr. pers. ekskl.. moms.**

6x Dobbeltrum (kun 1 tilbage)

2 pers i hvert værelse

Eget bad og toilet

5.500 kr. pr. pers. ekskl.. moms*

*Prisen er angivet pr. person i værelset, det er dog kun muligt at booke hele værelser, uagtet deltagerantal. Prisen inkluderer leje fra onsdag til søndag samt spisning og aktiviteter beskrevet over tabellen. Prisen er ekskl. moms. 

*Antallet af senge pr. værelse er et minimumsantal. Der kan forekomme ekstra senge på enkelte værelser ud over det angivede.

** Dette værelse deles med andre deltagere. Her er det altså muligt kun at booke én seng. Værelset vil blive delt af op til 6 personer.

Tilmelding og betaling går gennem Groupcare.

Det siger de tidligere deltagere:

”Det var en fantastisk velkomst at få, da vi efter en gåtur op til Hammershus ankommer til Pension Lindesdal til udendørs champagne, snacks og præsentationsrunde i strålende sol. Det gav en følelse af at høre til, blandt de titusinder af mennesker på hele Folkemødet, at have base i Foreningernes hus. Herfra var der små, frivillige aktiviteter og altid nogen at tale med om aftenen, når hovedet var mættet af dagens debatter.”

– Vibeke Tuxen, Den Danske Helsinki-Komité for Menneskerettigheder (bestyrelsesmedlem i CISU)

“At samle forskellige foreninger under et tag, giver ikke kun mulighed for netværk og spændende diskussioner med interessante personer, men også mulighed for vidensdeling og at sammenligne faglige erfaringer. Tak Foreningernes Hus, I gjorde Folkemødet til en fornøjelse.” 

– Andrew Julius Bende, Crossing Borders

Vil du være med?

Kontakt Emil Hovøre Andersen via mail eha@groupcare.com eller tlf. +45 51 84 26 54 for tilmelding eller spørgsmål. Du bedes oplyse antal deltagere og hvilken værelsestype man ønsker at booke.