Velkommen til inspirasjonswebinar med Groupcare & CoreTrek. Få et innblikk i fordelene med en sammenhengende medlemsløsning, og bli inspirert til hvordan dere kan få deres organisasjon til å henge sammen bedre, fra medlem og lokallag, til administrasjon og styre. Løsningen kalt Membercare, muliggjør en mer automatisert og effektiv arbeidsgang gjennom synkronisering av system og omfattende selvbetjening.


Groupcarepresentasjon av medlemssystemet Membercare, og se hvordan det kan brukes til den komplekse medlemsadministrasjon, kurs/arrangementshåndtering, integrasjon til økonomisystem og mye annet.

Få Innblikk i de mange muligheter med selvbetjeningsløsningen Membersite, som kan brukes av ikke bare medlemmer, men også aktive i lokalavdelinger til å trekke medlemslister og meget annet.


CoreTrek, integrerte nettløsninger, CoreTrek viser eksempler på nettsteder som gir gode resultater for organisasjoner og hvordan de jobber for å komme frem til riktig løsning.Integrasjon med medlemssystemet er ofte en sentral del i en effektiv nettløsning for organisasjoner. Vi viser noen eksempler på dette og belyser muligheter og utfordringer.

 

Norges Bygdeungdomslag, Håkon Skahjem, Generalsekretær, vil fortelle om hvorfor de valgte Membercare som deres medlemssystem. Du får høre hvordan systemet hjelper deres hundre lokallag som befinner seg i alle landets kriker og kroker til å øke lokalt engasjement og minsker sentral administrasjon. Håkon vil også fortelle om hvordan integrasjon til hjemmeside og samarbeid med CoreTrek, har økt deres funksjonalitet.