Få et uforpliktende innsyn i fordelene ved Groupcares sammenhengende medlemsløsning – og bli inspirert til hvordan du kan få deres medlemsadministrasjon til å henge bedre sammen.

(henvender seg til alle i profesjonelle medlemsorganisasjoner, som er nysgjerrige på mulighetene med Groupcares sammenhengende medlemsløsning)

Mange medlemsorganisasjoner – enten medlemmene er individer eller organisasjoner – leter etter et effektivt og sammenhengende medlemssystem, hvor data er samlet ett sted, så tiden ikke kastes bort på å synkronisere diverse systemer. Et system som lever opp til EU sin persondataforordning, og gir mulighet for enkelt å trekke medlemsstatistikk som input til det strategiske utviklingsarbeidet. Og et system som gir medlemmene så mye selvbetjening som mulig.

Alt dette kan Groupcare tilby.

På den bakgrunn avholder vi dette arrangementet, hvor du får innsikt i hvordan den sammenhengende medlemsadministrasjon anno 2020 kan se ut.

 

Kom og få:

  • En presentasjon av medlemssystemet Membercare, og se hvordan det kan brukes til den komplekse medlemsadministrasjon, kurs/arrangementshåndtering, integrasjon til økonomisystem og mye annet.
  • Innblikk i de mange muligheter med selvbetjeningsløsningen Membersite, som kan brukes av ikke bare medlemmer, men også aktive i lokalavdelinger til å trekke medlemslister og meget annet.

Utover dette vil du få et konkret innblikk i andre organisasjoner erfaring med å anvende den sammenhengende medlemsløsning – du kan dermed møte et utvalg av våre kunder som vil fortelle om deres erfaringer med løsningen.

Det vil bli serveret croissanter og kaffe fra morgenstunden.

 

Bemerk: Deltagelse på arrangementet er gratis, men forutsetter at man tilmelder seg Groupcares nyhetsbrev.