Få en obindande inblick i fördelarna med Groupcares sammanhängande medlemslösning och inspireras av hur ni kan få eran medlemsorganisation att hänga bättre samman.

(vänder sig till alla i proffesionella medlemsorganisationer som är nyfikma på möjligheterna med Groupcares sammanhängande medlemslösning)

Många medlemsorganisationer, vare sig medlemmerna är individer eller organisationer, behöver ett effektivt och sammanhängande medlemssystem där all data samlas på ett ställe, så att inte tid spills på att synkronisera olika system. Ett system som överrenstämmer med EU:s persondataförordning och ger en enkel åtkomst till medlemstatistik som input till strategisk utvecklingsarbete. Vidare är det ett system som ger medlemmarna stora möjligheter för självbetjäning till ett överkomligt pris.

Allt det kan Groupcare erbjuda.

Mot denna bakgrund håller vi detta evenemang där du som deltagare kan få en uppfattning om hur den sammanhängande medlemsadministrationen kan se ut 2020.

Deltag och fĂĄ:

  • En presentation av medlemssystemet Membercare, och se hur det kan användas för den komplexa medlemsadministration, kurser/evenemangshantering, integration till ekonomi systemet och mycket mer.
  • Inblick i de mĂĄnga möjligheterna som finns med självbetjäningslösningen Membersite, som inte bara kan användas av medlemmarna utan ocksĂĄ av aktiva i lokalavdelningarna för att till exempel fĂĄ ĂĄtkomst till medlemslistor.
  • Charlotta Rosenquist, ekonomi- och IT-chef för PRO, berätta om bakgrunden till värfor de valde Groupcares medlemslösning och vilka fördelar de kunde se med den.

Hör också om lösningens nya funktioner där du nu har möjligheten att hämta organisationens rapporter direkt från självbetjäningssidan, logga in i lösningen genom Mobilt Bank-ID och enklare integrering av data via SPAR.