Få en inblick i fördelarna med Groupcares logiska medlemslösning – och inspireras till hur din medlemsadministration kan bli mer sammanhängande.

Workshopen vänder sig till alla inom professionella medlemsorganisationer som är nyfikna på möjligheterna med Groupcares logiska medlemslösning.

Många medlemsorganisationer – Oavsett om medlemmarna består av individer eller organisationer – är i behov av ett effektiv och logiskt medlemssystem där data samlas på ett och samma ställe, så att inte onödig tid går åt att synkronisera diverse system. Ett system som överensstämmer med EU:s personuppgiftsförordning och som gör det möjligt att enkelt använda medlemsstatistik inom det strategiska utvecklingsarbetet. Ett system som ger medlemmarna så mycket självbetjäning som möjligt, till ett överkomligt pris.

Allt detta kan Groupcare erbjuda.

Därför håller vi en fysisk kurs (med valmöjlighet att delta via webbinarium) där vi erbjuder dig en visning av medlemsförvaltningen 2023.

Vad kan förväntas av kursen:

  • En presentation av medlemssystemet Membercare och hur det kan användas inom den komplexa medlemsadministrationen, kurs-/eventhantering, integration till ekonomisystem och mycket mer.
  • Inblick i de många möjligheter som finns med självbetjäningslösningen Membersite, som inte bara kan nyttjas av medlemmar utan även aktiva i lokalavdelningar för att spåra medlemslistor och mycket mer.

Webbinariet hålls digitalt via Microsoft Teams. Du kommer att motta ett mail med en länk 2 timmar före webbinariets startar.