Få et uforpligtende indblik i fordelene ved Groupcares sammenhængende medlemsløsning - og bliv inspireret til, hvordan I kan få jeres medlemsadministration til at hænge bedre sammen.

Workshoppen henvender sig til alle i professionelle medlemsorganisationer, der er nysgerrige på mulighederne med Groupcares sammenhængende medlemsløsning.

Mange medlemsorganisationer – hvad enten medlemmerne er individer eller organisationer – leder efter et effektivt og sammenhængende medlemssystem, der:

  • samler data et sted, så tiden ikke spildes med at synkronisere flere systemer.
  • lever op til EU-persondataforordningen og giver mulighed for nemt at trække medlemsstatistik som input til det strategiske udviklingsarbejde.
  • giver medlemmerne mere ejerskab med en simpel selvbetjeningsløsning.

Alt dette kan Groupcare tilbyde.

Under vores inspirationswebinar kan du få et indblik i, hvordan den sammenhængende medlemsadministration anno 2023 kan se ud.

Deltag og få:

  • En præsentation af medlemssystemet Membercare, og se hvordan det kan bruges til den komplekse medlemsadministration, kursus/arrangementshåndtering, integration til økonomisystem og meget andet.
  • Indblik i de mange muligheder med selvbetjeningsløsningen Membersite, som kan bruges ikke bare af medlemmer, men også aktive i lokalafdelinger til at trække medlemslister og meget andet.

Webinaret afholdes digitalt via Microsoft Teams. Du vil modtage en e-mail med link 2 timer før webinarets start.