Er du interessert i å få en grunnleggende introduksjon til Membercare og de mange forskjellige funksjonaliteter som kan løfte deres administrasjon? Da er dette kurset noe for deg.

Kurset gir en grunnleggende introduksjon, men er åpent for alle - nye som gamle brukere.

Membercare har som motoren i foreningens medlemsadministrasjon en masse funksjonaliteter som alle kan være til nytte for foreningen din. For å utvikle din forening tilbyr vi dette kurset for å hjelpe deg som ny bruker godt i gang helt fra starten enten dere har brukt Membercare i mange år eller er nye i systemet.

Dette kurset går i dybden på løsningen og gir deg en grunnleggende introduksjon på den vanlige administrasjonen og de mest benyttede mulighetene, med spesielt med fokus på abonnement.

Kurset vil starte med en gjennomgang av grunnleggende funksjoner for å sikre at alle har en oversikt. Til slutt på kurset vil det være mulig å gå i dybden med bestemte områder som påmeldte deltakere har meldt inn på forhånd.

Dette får du ut av dagen:

  1. En introduksjon og gjennomgang av grunnleggende funksjonalitet
  2. Konkrete tips og triks til hvordan din forening kan styrke deres administrasjon med Membercare
  3. Nettverk og sparring med andre brukere

Alle deltakere vil i forkant av kurset bli kontaktet for å melde inn spesifikke områder av løsningen man ønsker fokus på.

Har du spørsmål til kurset er du velkommen til å kontakte Karoline Vind, kv@groupcare.com