Hvordan skal man som forening leve opp til de stadig økende digitale forventingene som medlemmer stiller til foreninger? PĂĄ dette webinaret deler vi hĂĄndfaste tips pĂĄ hvordan digitale løsninger kan understøtte deres forening. Arrangementet er spesielt for bransje- og arbeidsgiverorganisasjoner.

Digital transformasjon handler heldigvis ikke om ĂĄ ha nyeste teknologi, enten det er kunstig intelligens og tingenes internett. Det ĂĄ benytte ny teknologi er i seg selv ikke nødvendigvis en god ting, den mĂĄ være formĂĄlstjenelig og blir en kjerneoppgave, for ĂĄ gi overskudd til foreningen. I dette webinaret skal vi gĂĄ praktisk til verks og komme med hĂĄndfaste tiltak dere kan ta. Vi kommer med eksempler fra foreninger som har lykkes med digital transformasjon, og i tillegg vil en kunde fortelle hvordan de bruker Groupcares systemer for ĂĄ aktivere og engasjere medlemmer.

Vi hĂĄper at du vil komme og bli inspirert pĂĄ hva din forening kan gjøre for ĂĄ møte medlemmene bedre pĂĄ det digitale, og fĂĄ input pĂĄ konkrete tiltak din forening kan og bør ta. Og sĂĄ vil vi inspirere dere pĂĄ hvordan Groupcares medlemssystem kan understøtte deres aktiviteter, med selvbetjening for medlemmer og partnere, slik at man kan understøtte dem digitalt. 

--

Dagens program:

Vi er stolte av ĂĄ samarbeide med den danske ambassaden i Oslo, og ambassadør Jarl Frijs-Madsen vil fortelle om viktigheten av digitalisering av samfunnet. I tillegg vil en forening komme og dele sine opplevelser fra deres digitale transformasjon.

- Velkommen

- (Ambassadør Jarl Frijs-Madsen) "Digitaliseringens betydning for samfunnet"

- (Erlend L. AlvsvĂĄg, Groupcare) "Digitale transformasjoner i profesjonelle foreninger"

- Pause

- (Dansk Industri) Hvordan vi bruker Groupcares løsning

- Presentasjon av Groupcares Løsning

- Avslutning


Webinaret avholdes via Microsoft Teams. Du vil motta en e-post med link to timer før webinarets start.


For ĂĄ melde deg pĂĄ arrangementet kan du skrive til ela@groupcare.com, med dit navn og navn pĂĄ din organisasjon. Det er gratis ĂĄ delta!