Jobber dere med frivillige og ønsker ĂĄ skape mer engasjement og flere aktiviteter? – PĂĄ dette kurset setter vi fokus pĂĄ arbeid med frivillige og deres muligheter for enkel selvbetjening pĂĄ Membersite.

PĂĄ selvbetjeningsplattformen Membersite er det enklere ĂĄ sette ders frivllige og lokale foreninger fri, slik at de selv kan ta eierskap over aktiviteter og ikke er avhengige av sekretariatet i det daglige verdiskapende arbeidet. 

PĂĄ kurset vil vi presentere dere for det vi kaller ”frivillig-pakken”, det er en rekke funksjonaliteter og utviklingstiltak som er til for ĂĄ gjøre arbeidet med lokalforeninger, nettverk og frivillige sĂĄ enkelt og effektivt som mulig. 

For når frivillige settes fri og får muligheten til selv å ta kontroll over aktiviteter gir det eierskap og følgende større medlemstilfredshet. Samtidig kan det være med på å minske administrasjonsarbeid sentralt, da det blir mindre behov for å gi service til lokalforeninger og frivillige.

Kurset er oppdelt i to deler; den tekniske og den organisatoriske delen, hvor sistnevnte fokuserer pĂĄ betydningen av selvbetjening for foreningens strategi. Her bygger vi pĂĄ Groupcares lange erfaring med rĂĄdgivning og utvikling av medlemsorganisasjoner.

Vi kommer blant annet inn pĂĄ:

  • ”Frivillig-pakken” – funksjonaliteter som understøtter det frivillige arbeidet
  • Hvordan selvbetjening kan igangsette frivillige
  • Hvordan man kan effektivisere hĂĄndtering av styrer og utvelag
  • Hvordan man fĂĄr hele organisasjonen tenkt inn i løsningen

 

Dette fĂĄr du ut av dagen:

  • Konkrete tips pĂĄ hvordan ditt sekretariat kan spare tid pĂĄ administration via selvbetjening
  • Hva selvbetjeningens rolle kan bety for foreningens frivillig-strategi
  • Hvordan arbeidsoppgaver i styrer og administrasjon kan understøttes av teknologi

 

Bemerk: Det inngĂĄr lunsj, samt croissanter om morgenen i prisen.

Groupcare overholder ved alle arrangementer de til enhver tid gjeldende covid-19 anbefalinger fra myndighetene. Vi sørger dessuten for deltagernes sikkerhet mtp. avstand, sprit, rengjøring mm.