Produkter

Groupcare er specialiseret i medlemsløsninger og serviceydelser skræddersyet til medlemsorganisationer. 

Vi understøtter organisationens daglige arbejde med en række digitale platforme, bl.a. medlemssystemet Membercare, selvbetjeningsløsningen Membersite og Groupcare Community til facilitering af netværk og vidensdeling. Oveni assisterer vi med rådgivning og analyse samt afholdelse af arrangementer for at udvikle og bringe medlemsorganisationer sammen.

Vores sammenhængende løsninger er udviklet med fokus på medlemmet og den daglige bruger, så de kan skabe mest muligt værdi for jer og jeres medlemmer.

Vi har arbejdet med at levere service og systemer til medlemsorganisationer i over 17 år. I den periode har vi været omkring alle typer og former for organisationer både i forhold til medarbejdersammensætning og medlemsforhold. Det betyder, at vores løsninger er testet og udviklet på baggrund af alle typer af medlemsorganisationer.

Læs mere om vores løsninger ved at klikke på fanerne ovenfor

     
  Kundevæg 2016  
     

 

 

Vores kunder siger

"Hos Dansk Fjernvarme bruger vi Membercare til at registrere både vores medlemmer, leverandører i branchen og andre relevante kontakter. Deudover bruger vi Membercare til administration af vores mange kurser, møder og temadage samt diverse netværk og abonnementer på Magasinet Fjernvarmen."

"Især integrationen mellem Membercare og vores hjemmeside er med til at gøre vores hverdag lettere, da langt størstedeken af tilmeldingerne til vores kurser, møder og temadage kommer ind via hjemmesiden."

- Jette Drud, Kursuskoordinator, Dansk Fjernvarme

 

Læs artikel om det svenske rigsdagsparti, Liberalerna, og deres valg af Groupcare som leverandør af deres sammenhængende medlemsløsning:

Indsigt og erfaring var udslagsgivende for Liberalernas valg af Groupcare 

 

Logoerne til venstre er et udsnit af vores kunder, som rækker lige fra Dansk Industri til Jordemoder Foreningen.

Kontakt

Er du interesseret? - så kontakt netværk- og kommunikationsrådgiver, Thorleif Rytz Gotved på Tlf. +45 28 73 99 77 eller trg@groupcare.com